banner171

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nden 24 Amatör Spor Kulübüne Malzeme Desteği

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nden 24 Amatör Spor Kulübüne Malzeme Desteği

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nden 24 Amatör Spor Kulübüne Malzeme Desteği
 Gaziosmanpaşa Belediyesi, spora ve sporcuya destek vermeye devam ediyor.  Bu kapsamda ilçedeki 24  amatör spor kulübüne 2017-2018 sezonu için malzeme yardımı yapıldı.
 
Gaziosmanpaşa Belediyesi, Gopark Junior Salon'da düzenlenen yemekli programda, ilçede faaliyet gösteren 24 amatör spor kulübüne malzeme desteğinde bulundu. Törene Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’nın yanı sıra çok sayıda amatör spor kulübü oyuncusu ve yöneticileri katıldı. Başkan Usta törende, spor kulübü oyuncularıyla yakından ilgilenerek onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
“İLÇEMİZDEKİ SPORCU VE SPOR SEVDALILARINA DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK”
Gecede sporcularla birlikte yemek yiyen Başkan Usta, spor ile ilgili yapılan desteklerin devam edeceğini belirterek,  “İlçe olarak ihtiyaç duyduğumuz spor salonlarının eksikliğini süratle tamamlayarak her bir gencimizin bir spor dalıyla uğraşmasını arzu ediyoruz.  Siz sporun içinde olduğunuz sürece size desteğimiz devam edecek. Yetenekleriniz, ilginiz doğrultusunda hangi spor  dalıyla uğraşmak isterseniz bizler de mekanlar oluşturmaya, malzeme desteğinde bulunmaya devam edeceğiz“ dedi. 
 
Ayrıca Türk Futbol Federasyonu Cup 2017 Futbol Turnuvasında İstanbul'da düzenlenen ilçeler karmasında 2. olup Türkiye genelinde Galatasaray ve Fenerbahçeden sonra 3. olan Albayrak Spor Kulübü U-14 takımını tebrik eden Başkan Usta: ''Sİzler ne kadar sporun içinde olursanız o kadar büyük başarılara imza atarsınız ve ilçemizi temsil ederisiniz. Biz de sizlerle gurur duyarız'' dedi. 
 
Gaziosmanpaşa Stadyumunun yerine yapımı devam eden Spor Kompleksi projesinin ve  'hayalimizdi, gerçek oldu' dediği  Spor Vadisi'nin yakında hizmete gireceğini dile getiren Usta, Mevlana Mahallesi'nde yapılacak olan  5 bin kişilik spor tesisinin de ihalesinin yapıldığı müjdesini verdi.
 
Program sonunda Başkan Usta tarafından amatör spor kulüplerine forma, şort, antrenman malzemeleri vb. tüm ekipmanlar teslim edildi.

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2017, 11:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153