banner171

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nden kamuoyuna açıklama

27 Aralık tarihinde Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı tarafından Belediye Başkanlığı’mızı ve Zabıta Müdürlüğü’nü karalamak amaçlı sosyal medya hesaplarından paylaşılan video tamamen asılsızdır.

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nden kamuoyuna açıklama
Zabıta Müdürlüğü’müzün hizmet binasının arka kısmındaki boş alanda bulunan güvercinler, emniyet ekipleri ile yapılan müşterek çalışmalarda, güvercin mezatı diye tabir edilen ve güvercinleri tombala yaparak çekilişe koyan mekanlardan, sahiplerine iade edilmek üzere alınan güvercinler ile merkezimize gelen vaki şikâyetler neticesinde yaralı şekilde sahipsiz olarak müdürlüğümüze getirilen ve teslim alınan güvercin vb. kuşlardır. Zabıta Müdürlüğü’müze geçici teslim edilen güvercinlerin bakım giderleri, gönüllü personelimiz tarafından karşılanmaktadır. Ayrıca müdürlüğümüzün hizmet binasında kedilerimiz ve akvaryumumuz da bulunmaktadır.  


Gaziosmanpaşa Belediyesi ve onun nezdinde görev yapan personeller olarak; “Yaratılanı Yaradan’dan ötürü severiz” düsturu ile Yüce Allah’ın yaratmış olduğu sessiz dostlarımızın bakımlarını ve giderlerini geçici de olsa karşılamak, onları sahiplenmek ve sevmek bizim için sadece gurur vesilesidir.
Hayvanlara olan sevgimizi siyasi emellerine alet etmek isteyen ve bundan siyasi bir çıkar bekleyen anlayışa; alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa (sav) Efendimizin hadis-i şerifini hatırlatmak isteriz:

 “Merhametliler (var ya!)... Rahmân, işte onlara merhamet eder. Siz yeryüzündekilere merhamet edin ki gökyüzündeki (ler) de size merhamet etsin.”
Personellerimizin karşılıksız bir şefkat barındıran hayvan sevgisine karşı merhametten uzak, siyasi zafer elde etmek isteyen, kaynağını araştırmadan yalan, yanlış haber ile Belediyemizi ve Zabıta Müdürlüğü’müzü zan altında bırakan Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı’nı vatandaşlarımızın merhamet dolu yüce vicdanına sevk ediyoruz.
Bu mesnetsiz iftiraya karşı tüm hukuki haklarımızı kullanacağımız, kamuoyuna önemle duyurulur.

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2020, 14:54
YORUM EKLE
YORUMLAR
İbrahim aşık
İbrahim aşık - 3 yıl Önce

Vatandaşların işlerini bitirip kuşlara mı başladılar..

SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153