banner171

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nden öğretmenlere hediye

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Prof. Dr. Gazi Yaşargil İlköğretim Okulu’nda düzenlenen Öğretmenler Günü programında ve daha sonrasında ziyaret ettiği TOKİ Avrupa Konutları İlköğretim Okulu’nda öğretmenlere kahve fincanı hediye etti.

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nden öğretmenlere hediye
Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ve Belediye Başkan Yardımcıları Prof. Dr. Gazi Yaşargil İlköğretim Okulu’nda düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü programına katıldı. 

Prof. Dr. Gazi Yaşargil İlköğretim Okulu’nda düzenlenen programda bir konuşma yapan Başkan Usta, 
24 Kasım’ın Gazi Mustafa Kemal tarafından Cumhuriyetin genç neslini yetiştirecek öğretmenlere hediye edilen bir gün olduğunu belirterek, “Sizlerin tüm öğrencilerinizi milli ve manevi değerlerine bağlı, üstün ahlaklı ve iyi yetişmiş bireyler olarak yetiştireceğine ve bu önemli misyonu en iyi şekilde yerine getireceğinize yürekten inanıyorum. Tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutluyorum, saygı ve sevgilerimi iletiyorum” dedi. Başkan Usta, konuşmasının ardından “Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı vardır” atasözünden yola çıkarak öğretmenlere kahve fincanı hediye etti.

Başkan Usta’nın Prof. Dr. Gazi Yaşargil İlköğretim Okulu’ndaki programı sürerken Belediye Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri ve tüm birim müdürleri ilçedeki okulları gezerek öğretmenlerin gününü kutladılar ve günün anısına kahve fincanı hediye ettiler.

Öğleden sonra ise Mustafa Yeşil İmam Hatip Lisesi Müdür ve Öğretmenleri de Başkan Hasan Tahsin Usta’yı makamında ziyaret ettiler. 


Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2014, 00:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153