banner171

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nden Şehit Ve Gazi Yakınlarına İftar

Gaziosmanpaşa Belediyesi ve Gaziosmanpaşa Kaymakamlığı, Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında şehit aileleri ve gazi yakınlarına iftar verdi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nden Şehit Ve Gazi Yakınlarına İftar
  Gaziosmanpaşa Belediyesi Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında şehit aileleri ve gazi yakınlarına iftar verdi. 
Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından 2015 yılı Ramazan ayı programları kapsamında Mevlana Mahallesi Recep Tayyip Erdoğan Gençlik Parkı'nda şehit aileleri ve gazi yakınlarına iftar yemeği verildi. İftar önce ilahi ve Kur'an-ı Kerim okundu. İftar öncesi masaları dolaşan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ailelerle sohbet edip fotoğraf çektirdi. Ezanın okunmasıyla Başkan Usta ve aileler dua edip iftarlarını açtı.
İftarın ardından konuşan Başkan Usta, "Kendimiz bire bir Şehit ailesi değiliz ama şunu çok iyi biliyoruz ki; İstiklal Savaşı'ndan tutun Türkiye'nin bu güne kadar gelmesinde hiçbir şekilde canını, kanını esirgemeden savaşarak Şehit olanları rahmetle, Gazi olanları ise saygıyla anıyoruz. Bu değerli ve anlamlı bir duygunun böyle güzel iftar sofrasında siz dostlarla yad edilmesi bizi ayrıca mutlu ediyor. Türkiye'nin bugünkü bulunduğu durumda daha çok birlik, beraberliğe, kardeşliğe, dostluğa ve duaya ihtiyacı olduğu bu süreçte böyle anlamlı dostlarla bulunmak bize daha büyük heyecan katıyor'' dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2015, 14:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153