banner171

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nden Yaşlılara Sıcak Yemek Servisi

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nden Yaşlılara Sıcak Yemek Servisi

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nden Yaşlılara Sıcak Yemek Servisi
 Gaziosmanpaşa Belediyesi, koronavirüs salgını nedeniyle evinden çıkamayan ve yemek hazırlama imkanı bulunmayan 65 yaş üstü 1.000 vatandaşın evine her gün 2 öğünlük sıcak yemek servisi yapıyor.
Gaziosmanpaşa Belediyesi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri nedeniyle sokağa çıkamayan 65 yaş üstü kimsesiz, hasta ve yaşlı vatandaşları unutmadı. Evlerinde yemek hazırlama imkanı olmayan,  ihtiyaç sahibi 65 yaş üstü vatandaşlara yemek götürmek için belediye bünyesinde özel ekip kuruldu. Belediye ekipleri gittikleri evlerdeki yaşlı vatandaşlara ihtiyaçlarını sorup, sıcak yemek ikramında bulunarak yalnız olmadıklarını hissettiriyor.

1.000 YAŞLI VATANDAŞIN SICAK YEMEK İHTİYACI KARŞILANIYOR

Gaziosmanpaşa Belediyesi aşevinde hijyenik bir ortamda hazırlanarak özenle paketlenen yemekler, belediye ekipleri tarafından vatandaşların evlerine götürülerek sıcağı sıcağına teslim ediliyor. Her gün iki öğünlük yapılan servis ile ilçedeki bin yaşlı vatandaşın sıcak yemek ihtiyacı karşılanıyor. Gaziosmanpaşa Belediyesi ekipleri, sokağa çıkma yasağı bulunan yaşlılara bu süreçte kurallara uymaları ve evde kalmaları yönünde bilgilendirmelerde de bulunuyor. Vatandaşlar, belediye ekiplerine teşekkür ederek hizmetten duydukları memnuniyeti dile getiriyor.

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2020, 16:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153