banner171

Gaziosmanpaşa Belediyesine Engelsiz Yaşam İçin Farkındalık Ödülü

Gaziosmanpaşa Belediyesine Engelsiz Yaşam İçin Farkındalık Ödülü

Gaziosmanpaşa Belediyesine Engelsiz Yaşam İçin Farkındalık Ödülü
 Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri Yarışmasında Gaziosmanpaşa Belediyesi, 262 proje içinden, “Engelsiz Yaşam İçin Farkındalık Projesi” ile ödül almaya hak kazandı.
Türkiye’nin, belediyecilik anlamında en prestijli ödülleri olarak bilinen Altın Karınca Ödülleri, Conrad Bosphorus Hotel’de düzenlenen törenle sahiplerini buldu. 9 kategoride 262 belediye projesinin değerlendirildiği yarışmada Gaziosmanpaşa Belediyesi ödül almaya hak kazandı.

Ödül alan 47 Belediye arasına girmeyi başaran Gaziosmanpaşa Belediyesi,  Engelsiz Yaşam İçin Farkındalık Ödülüne layık görüldü. Ödül, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal tarafından Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’ya takdim edildi.

"FARKINDALIK OLUŞTURMAK İSTEDİK"

Ödülü kazandıkları için mutlu olduğunu ve başarılı projelerle vatandaşlara hizmet etmeye devam edeceklerini belirten Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta "Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri kapsamında Gaziosmanpaşa Belediyesi olarak ödüle layık görüldük. Tabi ki ulaşım, kentlerin en önemli sorunu. Sadece yol yapmak, alt geçit, üst geçit yapmak tek başına yeterli olmuyor. Bir yandan da trafik kurallarına uyma alışkanlığı geliştirmek lazım. Kurallara uyma noktasında halkımızı bilinçlendirerek ulaşıma katkı sağlamaya çalışırken bir yandan da toplumun en önemli unsurları olan engellilerimiz, kendilerine park edecek alanlar bulamadıkları için onlara yönelik park alanları oluşturarak, engellilerin park edeceği mekânlara işaretler koyarak farkındalık oluşturmak istedik" dedi.

“PROJEMİZ, ENGELLİ KARDEŞLERİMİZİ MOTİVE ETME KONUSUNDA CİDDİ KATKI SAĞLIYOR”

3 Aralık Engelliler Gününe de değinen Usta, “Bizi bu projeyi yapmamıza teşvik eden tüm engelli kardeşlerimizin bu gününü tebrik ediyorum. Bu proje, onları motive etme noktasında ciddi katkı sağlıyor. Bu anlamda engelli vatandaşlarımıza duyarlılık gösterip onların her anında yanında olduğumuzu hissettirirsek tüm engelleri ortadan kaldırmış oluruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2017, 12:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153