banner171

Gaziosmanpaşa Belediyespor Masa Tenisi Takımı Süper Lige Yükseldi

Gaziosmanpaşa Belediyespor Masa Tenisi Takımı Süper Lige Yükseldi

Gaziosmanpaşa Belediyespor Masa Tenisi Takımı Süper Lige Yükseldi
 1. Lig 4. Etap maçları tamamlandı ve ilk 3’e giren takımlar belli oldu. Erkekler 1. Ligi’nde, Gaziosmanpaşa Belediyespor Masa Tenisi Takımı ikinciliği hak ederek Süper Lig’e yükseldi.
Süper Lig’e çıkan takımlar Yalova’da belli oldu. Yalova´da 12-14 Mayıs 2017 tarihleri arasında düzenlenen Türkiye 1.Ligi son etabına 90. Yıl Spor Salonu ev sahipliği yaptı.

Bayanlar 1. Ligini Yalova Belediyespor ilk sırada tamamlayarak şampiyon oldu. İkinci sıra Pendik Belediyespor’un olurken, üçüncülüğü Çanakkale ekibi Bu Piliçspor, dördüncülüğü ise Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor elde etti. Erkeklerde ise şampiyonluğu Düzce ekibi Divapanspor kazanırken, İkinciliği ise büyük başarı göstererek Gaziosmanpaşa Belediyesi elde etti. Müsabakada üçüncülük ise Bursaspor’un oldu.

Erkeklerde Çankaya Üniversitesi, Yalova Belediye (B) ve İzmir Büyükşehir ile Bayanlarda Ankara Masa Der ve Ankaragücü 2.Lige düştü.

Gaziosmanpaşa'da Masa Tenisi konusunda çalışmalara başlayan, daha sonra TMTF Başkanı seçilen Kerim Koç, Yalova'daki maçta takımları yalnız bırakmadı.

Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2017, 12:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153