banner171

Gaziosmanpaşa Cinayetinin Şüphelileri Adliyeye Sevk Edildi

Gaziosmanpaşa’da husumet nedeniyle işlenen cinayet güvenlik kamerasına yansıdı. Olayla ilgili gözaltına alının 7 kişi adliyeye sevk edildi.

Gaziosmanpaşa Cinayetinin Şüphelileri Adliyeye Sevk Edildi
Arnavutköy’de bir minibüs durağında 2009 yılında iki grup arasında çıkan kavgada 1 kişi ölmüş 1 kişi de yaralanmıştı. Olayın ardından 11 kişi yakalanarak gözaltına alınmıştı. Kavgada ölen Lokman Keder’in katili belirlenememişti.

Kavga nedeniyle gözaltına alınan 11 kişiden bazıları Fatih E. isimli kişinin Lokman Keder’in katili olduğunu düşünerek husumet besledi. Şüpheli şahıslar, olaydan 6 yıl sonra ise husumet besledikleri Fatih E. ’yi takibe aldı. Şüpheliler, 22 Mayıs 2016 yılında Gaziosmanpaşa’da bir sokakta Fatih E. ’yi araçla sıkıştırdı. Ardından Fatih E.’yi silahla vuran şüpheliler kayıplara karıştı. O anlar ise sokakta bulunan bir güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
Olayın ardından soruşturma başlatan polis ekibi, şüphelilerin ev ve iş adreslerine ulaştı. Yapılan operasyonla 7 şüpheli gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2017, 11:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153