banner171

Gaziosmanpaşa da 15 Temmuz Şehit Aileleri Ve Gazileri Evlerinde Ziyaret Edildi

Gaziosmanpaşa da 15 Temmuz Şehit Aileleri Ve Gazileri Evlerinde Ziyaret Edildi

Gaziosmanpaşa da 15 Temmuz Şehit Aileleri Ve Gazileri Evlerinde Ziyaret Edildi
Ak Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Av.Şeyma Döğücü ve Ak Parti Gaziosmanpaşa Kadın Kolları Başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit,15 Temmuz silahlı darbe girişimine karşı dik duruşları ile vatanı müdafaa eden 15 Temmuz şehitlerinin aileleri ve gazileri evlerinde ziyaret edilerek, dualar edildi. 
Ak Parti Gaziosmanpaşa Kadın Kolları Başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit, Biz daima şehit aileleri ve gazilerimiz ile bir aradayız, bir aileyiz. 15 Temmuz silahlı darbe girişiminin o hain kalkışmanın üzerinden bir sene geçti fakat biz şehitlerimizi, gazilerimizi unutmadık. Acımız hala yüreğimizde. Dolayısıyla biz zaten zaman zaman sizleri ziyaret ediyoruz ne sizlere sürekli gelerek rahatsız etmek istiyor, ne de sizlerden uzak kalmak istiyoruz bu ziyaretimiz 15 Temmuz günü bu hain kalkışmaya dur diyen yığınların daima yanında olduğumuzu göstermek. Rabbim dirliğimizi birliğimizi bozmasın. Bozmak isteyenlere de fırsat vermesin İnşallah” dedi.

 Ak Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Av.Şeyma Döğücü “15 Temmuz tüm milletimiz hatta tüm insanlık tarihi için unutulmayacak bir gündür. 15 Temmuz milletimiz için darbelerin tarihe gömüldüğü, millet egemenliğinin perçinlendiği, kurtuluş savaşından sonra hainlere ve emperyalist güçlere karşı kazanılan tarihi bir zaferdir. O gece şehit düşen kardeşlerimizden, tankların önüne yatan gazi kardeşlerimizden, onları yetiştiren anne babalarımızdan ve can siparane direnen vatandaşlarımızdan Rabbim razı olsun. Bağrından nice yiğitler; Kahramanlar çıkaran bu millet, yeri ve vakti geldiğinde aynı cesaret ve imanla şehadet şerbetini içmekten çekinmeyecektir. Allah bir daha bu ve benzeri olayları yaşatmasın inşallah,” dedi.

Gaziosmanpaşa’nın Şehitleri;

Servet Asmaz
-15 Temmuz darbe girişimi olduğu haberini alana Servet Asmaz, Boğaziçi Köprüsü’nde hain darbeciler tarafından şehit edildi.


Mahmut Eşit
-16 Temmuz darbe girişiminde Türk Bayrağını alarak Sultangazi Gazi Mahallesine giden Mahmut Eşit, sırtından vurularak, şehit edildi.

Gaziosmanpaşa’da Ziyaret edilen Gazilerimiz;

-O Karanlık gecede Milletimizin verdiği mücadelede Gazi olan Musa İlhan ve İdris Akdoğan Ziyaret edildi.

Hain darbe girişiminin yıldönümünde, Ak Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcıları Esra Yılmaz, Gülten Terzi ve Gaziosmanpaşa Kadın Kolları Başkan Yardımcıları tarafından ziyaret edilen şehit yakınları ve gaziler ziyaretten çok memnun kaldıkları ifade ederek devletin ve milletin yanlarında olmasından dolayı mutlu olduklarını, bu ilgiden dolayı devlet büyüklerine teşekkür ettiklerini ifade ettiler.

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2017, 11:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153