banner171

“Gaziosmanpaşa'da 3x3 Basketbol Turnuvası” Heyecana Sahne Oldu

Gaziosmanpaşa Belediyesi ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen Sokaklar Bizim 3x3 Basketbol Turnuvası’na katılan 21 takım şampiyonluk için kıyasıya mücadele etti.

“Gaziosmanpaşa'da 3x3 Basketbol Turnuvası” Heyecana Sahne Oldu

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın sporu toplumun her kesimine yaymak, gençlerin beden ve ruh sağlıklarını geliştirmek amacıyla hayata geçirdiği “Sokaklar Bizim” projesi kapsamında Gaziosmanpaşa’da 3X3 Basketbol Turnuvası düzenlendi. Gaziosmanpaşa Belediyesi ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen turnuvaya 21 takım ve 84 genç sporcu katıldı. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’nın hava atışıyla başlayan turnuvada gençler şampiyonluk için kıyasıya mücadele etti.

DERECEYE GİREN TAKIMLARA KUPA VE MADALYALARI TAKDİM EDİLDİ

Üç asil, bir yedek oyuncudan oluşan ve FİBA 3x3 kurallarının geçerli olduğu turnuva büyük heyecana sahne oldu. 2 gün süren turnuvada grup aşamalarını geçen takımlar üst tur eşleşmelerinde eleme usulüyle mücadeleler verdi. Zorlu maçların ardından rakiplerini geride bırakan White Niggas Takımı 1’inci, Gop Piston Takımı 2’nci, Chicago Koçları 3’üncü, Biraz Hırs takımı da 4’üncü oldu. Turnuvanın sonunda dereceye giren 4 takıma kupa ve madalyaları takdim edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153