banner171

Gaziosmanpaşa'da aynı günde 5 saat arayla aynı noktada 2 ayrı kaza

Gaziosmanpaşa'da aynı günde 5 saat arayla aynı noktada 2 ayrı kaza meydana geldi.

Gaziosmanpaşa'da aynı günde 5 saat arayla aynı noktada 2 ayrı kaza

Gaziosmanpaşa'da geçtiğimiz ayda aynı gün içerisinde aynı noktada 5 saat arayla trafik kazası meydana geldi. Kaza anları ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay Gaziosmanpaşa Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre sokak üzerinde aynı gün içerisinde aynı noktada 5 saat arayla 2 trafik kazası yaşandı. İlk kazada, hafif ticari araç seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu park halindeki bir otomobile çarparak yaklaşık 1 metre havaya fırladı. O esnada park halindeki araçtan inmeye çalışan sürücü ise çarpmanın etkisiyle araç içerisinde sıkıştı. Aynı noktada 5 saat sonra yaşanan ikinci kazada ise seyir halinde olan bir motosiklet sürücüsü, sokak üzerinde seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yere düştü.

İlk kazada araçta sıkışan sürücü itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. İlk tedavisi burada yapılan yaralı ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Motosiklet sürücüsünün tek taraflı yaptığı kazada ise sürücü kazayı yara almadan atlattı.

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2022, 16:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153