banner171

Gaziosmanpaşa'da Eğitim Yılı

Gaziosmanpaşa Belediyesi Gençlik Merkezi, 2021-2022 eğitim yılını yeni ve donanımlı hizmet binasında karşılamaya hazırlanıyor. Gençlik merkezi eğitim, kültür, sanat ve sosyal alanlarıyla öğrencilere çok daha nitelikli eğitim imkanları sunacak.

Gaziosmanpaşa'da Eğitim Yılı

Her yıl düzenlediği üniversite hazırlık eğitimleriyle Gaziosmanpaşalı öğrencilerin üniversite hayaline kavuşmasına vesile olan Gaziosmanpaşa Belediyesi Gençlik Merkezi, yeni eğitim binasına taşınıyor. Fevzi Çakmak Mahallesi 751 Sokak’ta bulunan 900 m² alana sahip eğitim binası, Gaziosmanpaşa Belediyesi ekipleri tarafından gençlik merkezi olarak revize ediliyor. Yeni gençlik merkezi, eğitim, kültür, sanat ve spor alanlarıyla çok daha nitelikli biçimde üniversite adaylarına hizmet verecek.

ÖĞRENCİLER, HEM SINAVLARA HAZIRLANACAK HEM DE SOSYALLEŞECEK

Yeni gençlik merkezi binasında 4 adet derslik, görsel sanatlar atölyesi, müzik atölyesi, akıl oyunları atölyesi, bilgisayar odası, kütüphane, kafeterya, seminer salonu, sessiz çalışma odası, gençlik ofisi gibi fonksiyonlar yer alacak. Engelli öğrenciler için ise engelsiz yaşam atölyesi hizmete sunulacak. gençlik merkezinde hizmete sunulacak. Kurulacak oyun odasında ise öğrenciler derslerden arda kalan zamanlarda konsol oyunları ve sosyal etkinlikler ile keyifli vakit geçirecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153