banner171

Gaziosmanpaşa'da gençler bu imama bayıldı okuldan çıkan soluğu camide alıyor

Gaziosmanpaşa'da görev yapan imam Hadin Yılmaz, boks antrenörlüğü de yapıyor. Caminin bodrum katını kendi imkanlarıyla düzenleyen Yılmaz, burada boks eğitimi verdiği gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutuyor. Hem de boks yaptırarak gençleri namaza da teşvik ediyor.

Gaziosmanpaşa'da gençler bu imama bayıldı okuldan çıkan soluğu camide alıyor

Gaziosmanpaşa Üretmen Camii’nde imamlık yapan Hadin Yılmaz, arta kalan zamanlarında boks antrenörlüğü yapıyor. Ailesinin yıllar önce yönlendirmesiyle imam oldu. 10 yıl sonra İstanbul’a gelen Yılmaz, içinde bir ukde olarak kalan boks hocalığını yapmaya karar verdi. Yılmaz, caminin bodrum katını kendi imkanlarıyla boks salonuna çevirdi. ‘Her şey bir gönüle dokunmak için’ sloganıyla yola çıkan imam Yılmaz, 40 öğrenciye boks eğitimi veriyor. Çocuklar ve gençlerle beraber hem namaz kılıyor, hem de boks yapıyor.

“Namazdan hemen sonra buraya geçip spor yapıyoruz”

Amacının çocukların gönüllerine dokunmak olduğunu anlatan Yılmaz, “Amacımız ise gönüllere dokunmak. Zaten bizim sloganımız ‘Her şey bir gönüle dokunmak için’ bu parolayla yola çıktık. Sportif olarak onların bünyelerine sağlık açısından da çok katkısı var. En önemli olan şey bu kardeşlerimizin kalbine ve maneviyatına dokunmaktır. Hepsi vatanına, milletine, ezanına, bayrağına, annesine, babasına hayırlı ve faydalı bireyler olmasıdır. Burada beraber namaz kılıyoruz. Namazdan hemen sonra buraya geçip spor yapıyoruz. Ruhumuzu doyuruyoruz sonra da burada kardeşlerimizle beraber çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2021, 13:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153