banner171

Gaziosmanpaşa'da Gökyüzü Uçurtmalarla Renklendi

Gaziosmanpaşa'da Gökyüzü Uçurtmalarla Renklendi

Gaziosmanpaşa'da Gökyüzü Uçurtmalarla Renklendi

Gaziosmanpaşa'da düzenlenen uçurtma şenliği renkli görüntüler oluşturdu. Şenliğe katılan çocuklar, aileleriyle birlikte doyasıya eğlendi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen uçurtma şenliğine çok sayıda çocuk, aileleriyle birlikte katıldı. Gaziosmanpaşa Millet Bahçesi'nde uçurtma uçuran çocuklar, renkli görüntüler oluşturdu. Gökyüzünü uçurtmalarla kaplayan çocuklar keyifli vakit geçirdi. Etkinlikte uçurtmanın yanı sıra; çocuk oyunları ve resim boyama etkinliği de yapıldı. Şenliğe katılan vatandaşlara patlamış mısır, içecekler ve pamuk şeker dağıtıldı.

"ÇOK EĞLENİYORUZ"

Kızlarıyla birlikte etkinliğe katılarak, eğlendiklerini dile getiren Emine Çetin, "Kızlarımla birlikte geldim. Çok eğleniyoruz. Uçurtma uçurduk, piknik yaptık. Şimdi de pamuk şeker alacağız. Çok eğleniyoruz" şeklinde konuştu.

"ÇOCUKLARIMLA BİRLİKTE GÜZEL VAKİT GEÇİRİYORUZ"

Çocuklarıyla birlikte eğlenceli vakit geçirdiğini belirten Ali Çıldır ise, "Eşim ve çocuklarımla geldik. Uçurtma uçurmaya çalışıyoruz açıkçası çok eğleniyoruz, çocuklarımla birlikte güzel bir vakit geçiriyoruz. İlk etapta biraz uçurduk sonra çok heveslendik ama devamında uçuramadık. Uçurtmayı bir iki denemeden sonra bırakıp, diğer etkinliklere katılmayı düşünüyoruz" diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153