banner171

Gaziosmanpaşa'dan Sel Bölgelerine Yardım Eli

Gaziosmanpaşa'dan Sel Bölgelerine Yardım Eli

Gaziosmanpaşa'dan Sel Bölgelerine Yardım Eli

Kastamonu ve Sinop’ta yaşanan sel felaketinin ardından Gaziosmanpaşa Belediyesi, afetzedelere destek olmak için bölgeye 3 tır yardım malzemesi ile çalışmalarda görev yapmak üzere 1 adet vidanjör gönderdi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ülkenin birçok noktasında çıkan orman yangınlarından sonra bu kez de Batı Karadeniz’de meydana gelen sel felaketinin yaralarını sarmak için harekete geçti.

Bu kapsamda ilçedeki STK’ların da destekleriyle sel mağdurlarına yönelik içme suyu, temizlik malzemesi, gıda ve kıyafet gibi birçok temel ihtiyacın yer aldığı 3 tır yardım malzemesi toplandı. Bozkurt, Abana ve Ayancık ilçelerindeki afetzedelere ulaştırılmak üzere gönderilen yardım tırları ile birlikte çalışmalarda kullanılmak üzere 1 adet vidanjör de bölgeye sevk edildi.

Yardım malzemeleri, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Sinop Dernekler Federasyonu (SİNDEF) yetkilileri, Kastamonulular Dayanışma Derneği (KASDER) yetkilileri ve vatandaşlar tarafından Gaziosmanpaşa Meydanı’ndan dualarla uğurlandı. Öte yandan Başkan Usta, uzman bir ekiple incelemeler yapmak üzere bu gece sel bölgelerine doğru hareket edecek.

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2021, 22:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153