banner171

Gaziosmanpaşa darbecilere karşı ayakta

Gaziosmanpaşa darbecilere karşı ayakta

Gaziosmanpaşa darbecilere karşı ayakta
 FETÖ'cü askerlerin darbe girişiminin püskürtülmesinin ardından Türkiye'nin 81 ilinde vatandaşlar sokaklara döküldü. Gaziosmanpaşa halkı da FETÖ’cü ihanet şebekelerine karşı meydanları boş bırakmadı. Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlık kaynakları, vatandaşların meydanları terk etmemesi yönünde uyarılarda bulunuyor.
Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine milyonlar tepki gösteriyor. 24 saati aşan protestolar boyunca adete destan yazan vatandaşlar demokrasi nöbetini kararlılıkla sürdürüyor. Gaziosmanpaşa halkı da meydanlardaki nöbetini sürdürürken, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, vatandaşlarla birlikte darbecilere karşı kararlı duruşunu tavizsiz bir şekilde sürdürüyor.

Hükümet yetkilileri tehlikenin henüz tam olarak geçmediğine sık sık vurgu yaparken, Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlık kaynakları 'meydanları terk etmeyelim' ifadelerinin yer aldığı çağrılarda bulunuyor. Başkan Usta da, vatandaşlara FETÖ’cü ihanet şebekelerinin askeri darbe girişimlerine karşı bu çağrıların dikkate alınmasını önemle vurguluyor.

Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2016, 14:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153