banner171

Gaziosmanpaşa Davet Salonu ve Etkinlik Merkezi’nde Sona Yaklaşıldı

Gaziosmanpaşa Davet Salonu ve Etkinlik Merkezi’nde Sona Yaklaşıldı

Gaziosmanpaşa Davet Salonu ve Etkinlik Merkezi’nde Sona Yaklaşıldı
 İstanbul’un yeni cazibe merkezi Gaziosmanpaşa’da tesisleşme çalışmaları hızla devam ediyor. İlçede birçok büyük organizasyonun yapılmasına imkân sağlayacak Gaziosmanpaşa Davet Salonu ve Etkinlik Merkezi’nde sona yaklaşıldı.
Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçeye modern tesisler kazandırmaya devam ediyor. Yapımı bitme aşamasına gelen Gaziosmanpaşa Davet Salonu ve Etkinlik Merkezi, Mayıs ayında hizmete açılıyor. Yeni tesisin, İstanbul’un gözde davet mekânlarından biri haline gelmesi bekleniyor.

TOPLAMDA 1.250 KİŞİ KAPASİTE

Mevlana Mahallesi’nde, 1200 metrekare alanda kurulu olan Gaziosmanpaşa Davet Salonu ve Etkinlik Merkezi, 1000 kişilik kapalı salonu ve 250 kişilik açık alanıyla sadece Gaziosmanpaşa’nın değil, İstanbul’un da sayılı etkinlik merkezlerinden biri olacak. Recep Tayyip Erdoğan Gençlik Parkı’nın içerisinde bulunan merkez; düğün, konferans, seminer, panel, toplantı gibi birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak. Çok amaçlı yapısıyla bölgenin ihtiyacını önemli ölçüde karşılayacak olan bu yeni tesiste davetlilere; etkinlik salonu, çocuk oyun alanları, fuaye alanı, bay-bayan mescit ve otopark gibi birçok imkân beraberinde sunuluyor.

İstanbul’da en çok gelişen ve değerlenen ilçeler arasında gösterilen Gaziosmanpaşa, son dönemde büyük organizasyonlara ev sahipliği yapmasıyla dikkat çekiyor. Yapımı devam eden kültür ve spor merkezleri de tamamlandığında ilçe, en önemli etkinlik merkezlerinden biri haline gelecek.

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2018, 15:23
YORUM EKLE
YORUMLAR
Neşe Yılmaz
Neşe Yılmaz - 6 yıl Önce

gop un neresinde bu yer

SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153