banner171

Gaziosmanpaşa Dilek Cafe müşteri kabul etmeye başladı

Corona virüsü salgını nedeniyle uzun bir süredir kapalı olan işletmelerin çoğu 2 Mart tarihinde açıldı.

Gaziosmanpaşa Dilek Cafe müşteri kabul etmeye başladı

 Corona virüsü salgını nedeniyle uzun bir süredir kapalı olan işletmelerin çoğu 2 Mart tarihinde açıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,normalleşme sürecine ilişkin detayları kamuoyu ile paylaştı. Bir süredir kapalı olan işletmelerin Mart ayı başında açılacağı ve faaliyetlerine devam edeceğine dair bilgiler verildi.

Bu kapsamda tedbirlerin uygulandığı bir kaç aydır paket servisi uygulamasını sürdüren Gaziosmanpaşa’nın tanınan iş adamı ve esnaflarından “Dilek cafe”  işletmecisi Enver Kocak, vatandaşın tedbirlere uymakta gönüllü olduğunu, işletme olarak da her türlü tedbiri almaya çalıştıklarını söyledi.

Açılış öncesi işletmelerini baştan aşağıya dezenfekte ettiklerini, çalışanlar ve müşterilerin sağlığına yönelik gerekli hijyen şartlarını sağladıklarını dile getiren Enver Kocak “İnsan sağlığını her şeyin üstünde tutuyoruz. İşletmemize gelen müşterilerimizin öncelikle ellerini dezenfekte etmelerini ardından, ateş ölçer ile ateşlerini ölçüp işletmemiz içerisinde sosyal mesafe kurallarına uygun olarak oturmalarını sağlıyoruz” dedi. 
Bizler sağlık konusunda tüm önlemlerimizi eksiksiz olarak aldık. Gaziosmanpaşa halkı gönül rahatlığı ile mekânımıza gelebilir’ diye konuştular.

Kocak,uzun süre ayrılığın ardından iş yerlerini tekrar açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2021, 18:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153