banner171

Gaziosmanpaşa Genç Taraftarlar Derneği Çoşkuyla açıldı.

Uzun zamandır bir araya gelip, emek harcayıp, kalbi Gaziosmanpaşaspor için atanlar sonunda hayallerine kavuştu.

Gaziosmanpaşa Genç Taraftarlar Derneği Çoşkuyla açıldı.
 Gaziosmanpaşaspor Genç Taraftarlar Derneği lokali, açılış için günlerdir hummalı ve ve hararetli bir çalışmanın sonunda yeşil kırmızılı renkler bayraklar ve posterler ile süslenmiş, misafirlerin en iyi şekilde ağırlanması için tüm hazırlıklar yapıldı.

Heyecan ve coşkunun sürekli tezahürat ve meşaleler ile taçlandırıldığı açılış tam da Gaziosmanpaşaspor taraftarının coşku ve ismine yakışır cinsten oldu.

Gaziosmanpaşaspor Genç Taraftarlar Derneği lokalinin açılış töreninde izdiham yaşandı.

Gaziosmanpaşaspor Genç Taraftarlar Derneği lokalinin açılışına Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Eski Gaziosmanpaşaspor başkanı  Mehmet Öztürk , Sami Mendi Meclis üyeleri, yönetim kurulu üyeleri ve taraftarlar  katıldı.

Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, taraftarlar tarafından coşkulu bir şekilde karşılandı. Başkan Usta dernek açılışında yaptığı konuşmada takımın yanında olacağının mesajını verdi.


Başkan Usta dernek açılışı ardından Gaziosmanpaşaspor’un Kızılcabölükspor ile karşılaşmasında maç öncesi futbolculara moral vererek, takıma uğurlu geldi. Başkanların tribünden izlediği maçta yeşil kırmızılı ekip haftalardır özlemini çektiği galibiyete kavuştu.
 

Gaziosmanpaşaspor kazanmaya başladı!


Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2014, 14:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153