banner171

"Suzan Dağlar Civan, Kadın Kollarını Ziyaret etti"

AK Parti Sultangazi İlçe Kadın Kolları haftalık olağan toplantısına İlçe Başkan adayı Suzan Dağlar Civan ziyaret etti.

 AK Parti Sultangazi İlçe Kadın Kolları haftalık olağan toplantısına İlçe Başkan adayı Suzan Dağlar Civan ziyaret etti.

Nurcan Öztürkmen’nin başkanlığında AK Parti İlçe Başkanlığında gerçekleşen toplantıya İlçe Başkan adayı Suzan Dağlar Civan, İl Kadın Kolları yönetim kurulu üyesi Fazilet Baltacı,Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Melike Kırtay katıldı.
Toplantıda 2001 yılında Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde kurulan Ak Parti’nin Kadınların aktif siyasete katılmalarının önünü açtığı belirtilirken duygusal anlar yaşanmasına neden oldu.
Ülkemizde inançlara saygı anlamında çok büyük adımlar atıldığını belirten Öztürkmen; ”Yıllardır dini inancından dolayı başını örten kardeşlerimiz üniversite kapılarında joplandı kariyerlerinde istedikleri yerlere gelemedi. Bugüne baktığımızda ülkemizde inançlara saygı anlamında çok büyük adımlar atıldı herşeyden önemlisi toplumdaki her bireyin öncelikle insan olduğu anlaşıldı.
İşte tüm bu anlatılanları tamamlar nitelikte bir gelişme ilçemizde yaşandı bir ilk yaşanaarak İlçemize başörtülü bir başkan aday Suzan Dağlar Civan gösterildi, Suzan hanım şahsına münhasır değerli bir insan herşeyden önce bir insan, bir kadın , olması bizim için çok önemli yıllardır vermiş olduğumuz mücadelenin eseri olarak kendisini görüyorum ve kendisine çıkmış olduğu bu yolda büyük başarılar diliyoruz ve başarılı olacağınada inanıyoruz.Bizler her zaman kadın kolları olarak ekibim ile yanında olacağız.”
İl Kadın Kolları yönetim kurulu üyesi Fazilet Baltacı mutluluğunu şu sözleriyle ifade etti; “Sultangazi İlçe’si artık faklı bir konumda Suzan Hanımın Başkan adayı olduğu açıklanmasından sonra bir bayan olarak hepimiz onurlandırıldık. Ankara’dan ve il’den aldığı destekle bu göreve laik görülen Suzan hanım Sultangazi’ye güzellikler kazandıracağına inanıyorum.Sultangazi’ye yıllardır emek veren Suzan hanım ilçemiz adına hayırlı olur ben kendisin tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum.”
Sultangazi Belediye Meclis üyesi Melike Kırtay ise “ Namı değer “Abla” sıfatıyla ilçemizde sevilen Suzan Dağlar Civan hanımefendiye İlçe Başkana adaylığı hayırlı olmasını temenni ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum.”
İstanbul’da bir ilk Başörtülü İlçe Başkan adayı olmasının mutluluğunu yaşadığını ifade eden Suzan Dağlar Civan “Sultangazi’ye emek vermiş biri olarak teşkilatcılık adına da işyerimin burada olması hasabiylede 17 yıldır yöneticilik yapıyorum.Bu bölgede çok eşim,Dostum,Çevrem,STK Kuruluşlarında görev alarak Sultangazi’de bir gönül bağım oluştu,bunların hepsini göz önüne aldığımız zaman emeğimizin karşılığını boş kalmaması ve parti olan inancımın bugün gerçekleşmesi beni onurlandırdı.Partimizin açtığı bütün yollarda en güzel verelicek ödül bence şahsıma verilmiş oldu. Belkide çoğu kesimleri kapsayacak bir ödül oldu benim için. Bu ödüle laik görüldüğüm için öncelike, İl Kadın Kolları Başkanı AV.Özlem Zengin Topal hanımefendiye,İlçe Başkanımız Murat Atım’a Kadın Kolları Başkanımıza ,Gençlik Kolları Başkanımıza teşekkür ediyorum. “

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2014, 00:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153