banner171

Gaziosmanpaşa Halk Kütüphanesine Gençlerden Yoğun İlgi

Gaziosmanpaşa Halk Kütüphanesine Gençlerden Yoğun İlgi

Gaziosmanpaşa Halk Kütüphanesine Gençlerden Yoğun İlgi
 Haydi Gençler Birlikte Okuyalım! Kütüphanemiz 24 bin kitap ve 106 dergi arşiviyle araştırmalarınız için hizmetinizde.  
Kitap okuma sevgisinin kazandırılması amacıyla oluşturduğumuz kütüphanemiz, zengin içeriği, sessiz ortamı ve güler yüzlü personeliyle, günde 200,  ayda ortalama 5 bin kişiye hizmet veriyor. Gaziosmanpaşa Halk Kütüphanesi, 6 bin 500’ü çocuk kitabı olmak üzere toplam da 24 bin kitap ve Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan her ay düzenli olarak gelen 106 süreli yayınla hemen her kesime hitap ediyor.

Kütüphanemiz Tarih, Matematik, Felsefe, Edebiyat ve Psikoloji gibi alanlardaki zengin kitap arşivi, ödünç verme ve danışmanlık hizmetiyle Gaziosmanpaşa’da büyük bir ihtiyacı karşılıyor. Kütüphaneye T.C. kimlik numarasıyla üye olunabiliyor. 18 yaşından küçük vatandaşların ise ilk defa üye olurken velileriyle gelmeleri gerekiyor.

70 bin üyeye sahip kütüphanemiz, 15 gün süreyle ödünç kitap verme hizmetiyle kitapseverlerin ihtiyaçlarına cevap veriyor. Araştırma yapılan kitaplardan fotokopi almak da mümkün.  11 adet bilgisayarın da bulunduğu kütüphanede internet hizmeti ücretsiz olarak veriliyor. Ayrıca günlük olarak 2 gazete ise okuyucuların hizmetine sunuluyor.

Pazar günü hariç her gün 08.30 – 19.00 saatleri arasında hizmet veren kütüphanede çocuk bölümü ve yetişkin bölümü mevcut. Gaziosmanpaşa Halk Kütüphanesi, üye ve okuyucu sayısı olarak ilçe halk kütüphaneleri arasında ön sırada yer alıyor.

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2017, 18:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153