banner171

Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Şahin Pirdal İle Kongre Değerlendirilmesi

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av. Şahin Pirdal,7 Aralık 2014 tarihi’nde yapılacak olan kongre öncesi değerlendirmelerde bulundu.

Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Şahin Pirdal İle Kongre Değerlendirilmesi
 Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av. Şahin Pirdal,7 Aralık 2014 tarihi’nde yapılacak olan kongre öncesi değerlendirmelerde bulundu. 
Ak Parti’de kongre maratonu son sürat devam ediyor

AK Parti Gaziosmanpaşa  İlçe Başkanı Av. Şahin Pirdal, partilerinin 5. Olağan Kongre süreci hakkında bilgi verirken, kongrelerin bir yenilenme süreci olduğuna dikkat çekti.Kongre sürecin hızla devam ettiğini belirten Gaziosmanpaşa ilçe başkanı Pirdal, “Bu kongreler partimiz için, Türkiye’nin geleceğine, istikrarına, kalkınmasına kaynak sağlayacak bir yapı oluşturmak için gayret ediyoruz. Biz inanıyoruz ki, bu kongrelerle yenilenecek olan yapılarımızla, kardeşlerimizle, Gaziosmanpaşa’ya hizmet noktasında el birliği içinde üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız. İnşallah  ilçemizin kalkınması için bütün ekibimizle birlikte gayret edeceğiz çalışacağız ve yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu. 30 Mart yerel seçimlerinde çok önemli sınav verdiklerini hatırlatan Başkan Pirdal, gerek 30 Mart yerel seçimlerde gerekse ilk kez halk oylaması ile seçilen 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde önemli bir başarı elde ettiklerini söyledi.


KONGRELER YENİLENME SÜRECİDİR
Kongrelerin yenilenme süreci olduğunun altını çizen AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av. Şahin Pirdal, "Kongrelerde yeni arkadaşları dahil etmek, eskiden birlikte olduğumuz yönetimlerde olmayanları yönetime davet etmek, genel seçimlere hazırlanmak gibi hedeflerimiz var. İlçe teşkilatlarımızla da, güçlendirerek yeni Türkiye’nin yeni kadrolarını Gaziosmanpaşa’da  oluşturacağız" dedi.
'Milletimizle sarsılmaz güvene dayalı sözleşme imzaladık'

AK Parti, Birinci Olağanüstü Kongresiyle halkın oyuyla seçilen Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve kongrede tüm katılanların ortak ittifakıyla seçilen Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakanı Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun ortaya koyduğu örnek tablo ile Türk Siyasi Tarihine damgasını vurmuştur.”

AK Parti’nin önündeki hedefin başlayan Beşinci Olağan Kongre Süreciyle birlikte 2015 seçimlerinden de başarıyla çıkmak olduğunu belirten Pirdal, “Milletimize söz verdiğimiz gibi 2023, 2053, 2071 Türkiye’sine istikrarla, huzurla, gelişmeyle ve selametle ulaşmaktır. Milletimizin bizden beklentisi budur. Bugüne kadar siyaseti güçlendiren ve itibar kazandıran partimiz 5. Olağan Kongresinden elde edeceği güç, birlik beraberlik anlayışı ve kongrelerden çıkaracağı enerji ile milli iradeyi hâkim kılmaya devam edecektir.” Şeklinde konuştu.
Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av. Şahin Pirdal,7 Aralık 2014 tarihinde yapılacak olan kongreye tek liste ile gideceklerini açıkladı. Kongreye kendi başkanlığında tek liste ile gidilmesi kararının hem genel merkez tarafından hem il başkanlığı tarafından bigi verildi.

SÜPRİZ İSİMLER KONGRE’DE 

7 Aralık  2014 Pazar günü saat 12.00’de Küçükköy Kız Meslek Lisesi Kapalı Spor Salonunda gerçekleşecek olan kongreye Akparti Genel Başkanı ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlunun katılması bekleniyor. Ayrıca Genel Merkez Yönetimleri , Bakanlar, İstanbul Milletvekilleri, Ak Parti İstanbul İl başkanı Aziz Babuşcu, İl Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanları, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’nın katılımları bekleniyor.

Başkan Pirdal, Parti üyeleri ve delegasyonla çok coşkulu tek liste halinde Gaziosmanpaşa’yı  yarınlara taşıyacak,  daha iyi hizmetler oluşturacak liste ile birlikte gerçekleşecek kongreye sizlerin aracılığı ile de tüm halkımızı, sivil toplum kuruluşlarımızı da kongremize, şenliğimize davet ediyoruz” dedi.

Kongre ile yeni seçilecek Yönetim Kurulu’na başvuruların büyük bir ilgi ve katılımla devam ettiğini belirten Pirdal,  21 Kasım Cuma günü saat 17:00 de bitmesi gereken başvuruların bu sebeple 26 Kasım Çarşamba günü saat 17:00 ‘ ye kadar uzatıldığını açıkladı.
Kongre gününün büyük bir coşku ve birlik-beraberlik temasıyla Ak Parti Gaziosmanpaşa Teşkilatının gücünü bir kez daha gösterileceğini ifade ederek hedefin 2015 seçimlerinde Gaziosmanpaşa’da %65 oy almak olduğunu söyleniyor. 
Gülsüm Şahin Gphaber.com

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2016, 12:28
YORUM EKLE
YORUMLAR
gaziosmanpaşalı
gaziosmanpaşalı - 9 yıl Önce

hayırlı olsun allah utandırmasın.

SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153