banner171

Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığından Küçükköy Stadında İftar

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı Küçükköy Sdatında düzenlenen iftar için 3 kademe teşkilat ve aileleri etkinlik alanını doldurdu.

Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığından Küçükköy Stadında İftar

 Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı  Küçükköy Sdatında  düzenlenen iftar için 3 kademe teşkilat ve aileleri  etkinlik alanını doldurdu. Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan İftar programında  2 bin Gaziosmanpaşalı Ramazan’ın bereketini paylaştı.

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av.Şahin Pirdal’ın ev sahipliği yaptığı İftar programına,Ak Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu, İl Sorumluları,Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Kadın Kolları Başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit,Gençlik Kolları Başkanı Eray Karadeniz ve belediye meclis üyeleri katıldı.

İlçe başkanı Şahin Pirdal ve Belediye başkanı Hasan Tahsin Usta  davetlilere iftar öncesi selamlaşma konuşma yaptı.

Ak Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu konuşmasında, Son bir senedir ülkemiz adeta yangın yerine çevrilmeye çalışılıyor, bu aziz mübarek günlerde bunları yapan hainler düşmanlar ve bunların sahipleri bizleri ayırmak bölmek istiyorlar ama güçleri yetmiyor, bizleri yıpratmaya çalışıyorlar. Şu sofranın etrafında gelmemiz birlik ve beraberliği sağladığımız sürece bize güç yetiremeyecekler asla yenemeyecekler."dedi.Kuzu, iftar programının hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti. 

İftar sonrası günün anlam ve hatırası için davetlilerle fotoğraf çekildi.



Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2016, 13:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153