banner171

GAZİOSMANPAŞA KADIN KOLLARINDA NÖBET DEĞİŞİMİ

Ak Parti Gaziosmanpaşa Kadın Kolları 4. Olağan Kongresi Gerçekleşti.

GAZİOSMANPAŞA KADIN KOLLARINDA NÖBET DEĞİŞİMİ
Kongreye tek liste ile giren başkan Zeynep Vurmaz Yiğit başkan seçildi.

 Gopark Tesislerinde gerçekleşen kongreye,Ak Parti İstanbul Milletvekili Türkan Dağlı,Ak Parti Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta,Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın,Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç,Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av.Şahin Pirdal, Sorumlu İl Yönetim Kurulu Üyesi Rabia Ünlü Demir, Ak Parti Gaziosmanpaşa Kurucu Kadın Kolları Başkanı ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Aile Danışmanı Zekiye Çapan, Eski İlçe Başkanı İsmail Ergüneş Gaziosmanpaşa Gençlik Kolları Başkanı Eray Karadeniz, Gaziosmanpaşa Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Ana Kademe Gençlik ve Kadın Kolları Teşkilatları katıldı. 

Divan teşekkülü sonrası Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından faaliyet raporları okundu. 

Gaziosmanpaşa İlçe Kadın Kolları Başkanı Merve Çetin Çabuk konuşmasında “Önümüze çıkan tüm zorluklara rağmen, azim, sağduyu ve kararlılıklara AK Parti ilkelerinden ayrılmadan, Başbakanımız bize yüklemiş olduğu, sorumluluğun, duyduğu güvenin, farkında olarak kapı kapı dolaşıp onun selamını ilçemizin her köşesine ilettik. Bu hizmet yarışında görev alan değerli yol arkadaşlarımı kutluyor. Fedakârca çalıştığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. “Biz, siyasetin bir takım oyunu olduğunun bilincindeyiz. Biz birbirimizle değil, takımımızın başarısı için mücadele ediyoruz. Paylaşmayı, dayanışmayı, sabrı bilen bir takım olabilmektir. Ben 4 yıldır partimde görev yaptım. Şimdi Bayrağı çok sevdiğim Zeynep Başkanıma devredeceğim. 4.olağan kongremizin İlçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun. Hepinizi saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum” dedi

 

“Kadınlar Siyasetin Nesnesi Değil Öznesidir”

Ak Parti Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta; Partimizin başarısının arkasındaki en önemli güç, hiç kuşkusuz kadınlarımızdır. Kadın Kolları Teşkilatımız; fedakâr, gayretli, istekli ve güler yüzlü çalışmaları ile AK Parti’nin başarısında her daim öncü güç olmuştur. Sergilediğimiz birlik beraberlik, emsal olmaktadır.AK Parti,siyasette kadınlara verdiği önemle, kadının konumunu güçlendirmeye yönelik uyguladığı politikalarla kadınlarımızın toplum hayatına daha etkin katılımını hedeflemiştir.

Bugün partimizin her kademesinde yer alan kadınlar, siyasetin nesnesi değil öznesi olduklarını göstermişlerdir. Kadının elinin değdiği her alanda değişim yaşandığı göstermişlerdir.” Dedi


“AK Partinin Oylarında Kadın En Büyük Etkendir”

Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av.Şahin Pirdal konuşmasında; Ak Parti davası kadına rağmen siyaset yapmıyor ama bunun tam tersi kadınlar içinde siyaset yapmıyor, Ak Parti kadınla birlikte siyaset yapıyor ve kadın siyasetin her alanında Ak Parti İle birlikte,Ak nokta faaliyetinde kadın var.Ev sohbetinde kadın var.Esnaf ve sevgi yürüyüşünde kadın var.Hangi çalışmayı ortaya koyarsanız koyun en ön saflarda kadınlar var.
2001 yılında Gaziosmanpaşa bu emeği yüklenen ve Ak Kadın teşkilatına ablalık ve Öğretmenlik yapan Zekiye Çapan hanımefendiyi,burada sizler huzurunda bir kez daha alkışlıyor ve ödenmeyecek emeğinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.

Başkan Pirdal;Kurucu kadın kolları başkanımız Zekiye Çapan ‘dan sonra görevi devralan ve bu davayı layıkıyla sürdüren kadın kolları başkanımız Merve Çetin Çabuk’a gösterdiği emeğinden dolayı teşekkür ediyorum.Başkanlık görevini bırakma noktasına geldiğine rağmen bir hafta önce
5,000 tane üye yaparak benim mücadelem devam ediyor mesajını verdi. Dedi. Yeni seçilecek olan yönetim kuruluna da başarılar dileyerek, “Allah yar ve yardımcınız olsun” diyerek tamamladı.

Ak Parti Gaziosmanpaşa Kadın Kolları Başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit,kendisine destek veren herkese teşekkür ederek, "El ve gönül birliğiyle partimizi daha iyi yerlere getirmek için çalışacağız. Bu birlik, beraberliğimiz olduğu sürece başarımız artmaya devam edecektir" dedi.

 Konuşmaların ardından oylamaya geçildi, oylama sonucunda Zeynep Yiğit Vurmaz Ak Parti Gaziosmanpaşa Kadın Kolları Başkanı seçildi.

 AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Kadın Kolları kongresinde kullanılan tüm oyları alarak İlçe Kadın Kolları Başkanlığına seçilen Zeynep Vurmaz Yiğit, mazbatasını Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta,İlçe Başkanı Av. Şahin Pirdal ve Kadın Kolları Başkanı Merve Çetin Çabuk’tan aldı. 

 

Ak Parti Gaziosmanpaşa Kadın Kolları Yeni Yönetim Kurulu Listesi 





Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2015, 21:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153