banner171

Gaziosmanpaşa Kaymakamlığına Oktay Çağatay atandı.

Gaziosmanpaşa Kaymakamlığına Oktay Çağatay atandı.

Gaziosmanpaşa Kaymakamlığına Oktay Çağatay atandı.

 Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Gaziosmanpaşa Kaymakamı Oktay Çağatay'ı makamında ziyaret etti.

Gelibolu Kaymakamı Oktay Çağatay kimdir?

25 Aralık 1973’de Kırşehir’in Kaman İlçesinde doğdu. İlk ve orta öğretimini Kaman’da, lise öğretimini Ankara Keçiören Çevre Saglık Meslek Lisesi’ nde tamamladıktan sonra 1990 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde eğitim görmeye başladı. 1994 yılında lisans eğitimini bitirdi. 1994 yılında Eskişehir Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti.
Gaziantep İli Nurdağı İlçesi ve Kırıkkale Sulakyurt İlçelerinde Kaymakam Vekili olarak görev yaptı. Asaleten atandığı Isparta’ nın Aksu İlçesinde görev yaptıktan sonra, 2003 yılında atandığı Kahramanmaraş İli Andırın İlçesinde 5 yıl görev yaptı. 2008-2010 yılları arasında Kargı ilçesinde görev yapan Çağatay, 2010 yılı ağustos ayından itibaren görev yaptığı Osmaniye’nin Bahçe ilçesindeki görevinden sonra Gelibolu Kaymakamlığı’na atandı. Evli ve iki çocuk babası.

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2017, 10:26
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet güzelküçük
Mehmet güzelküçük - 6 yıl Önce

sayın kaymakamım öncelikle bir hemşeriniz olarak gaziosmanpaşaya atandınızı yeni ögrendim şimdiden yeni göreviniz hayırlı olsun diyor.en kısa zamanda da ziyaretinize gelmeyi temenni ediyorum allaha emanet olun.

SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153