banner171

Gaziosmanpaşa Kulüpler Birliği toplandı

Gaziosmanpaşa Kulüpler Birliği rutin çalışmalarına devam ediyor. Dün olağan toplantısını gerçekleştiren Birlik Üyeleri çalışmaları hakkında kamuoyuna bilgi verdiler.

Gaziosmanpaşa Kulüpler Birliği toplandı
Her hafta Çarşamba günü, Kulüpler Birliğinin Hürriyet Mahallesi Poligon Caddesi’nde bulunan Belediye tesislerinde gerçekleşen toplantıda ilçedeki sportif faaliyetler, spor kulüplerinin yaşadıkları sorunlar ve çözüm yolları değerlendiriliyor.
 
Toplantı sonrasında Yerel Futbol Sitesine açıklamalarda bulunan Başkan Murat Yılmazer “Gaziosmanpaşa Kulüpler Birliği olarak tam bir uyum içindeyiz ve büyük bir azimle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kulüplerimizin sorunları yakın biliyoruz ve çözüm önerileri ile tüm üyelerimizle birlikte yoğun mesai harcıyoruz” dedi.
 
Önümüzdeki günlerde başta, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta olmak üzere, ilçedeki tüm STK’ları ziyaret edeceklerini söyleyen Yılmazer “Kulüplerimizin yararına olacağına inandığımız birçok projemiz var. Bu projeleri hep birlikte hayata geçirmek için uğraşıyoruz. Bu konuda tüm Kulüplerimizin bize destek olması da bizi son derecek mutlu ediyor” şeklinde konuştu.
 
HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2014, 01:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153