banner171

Gaziosmanpaşa Kulüpler Birliği,CHP İlçe Başkanlığını Ziyaret etti!

Gaziosmanpaşa Amatör Kulüpler birliği başkanı Murat Yılmazer, Chp İlçe Başkanı Hakan Bahçetepe'yi makamında ziyaret etti!

Gaziosmanpaşa Kulüpler Birliği,CHP İlçe Başkanlığını Ziyaret etti!
 Gaziosmanpaşa Amatör Kulüpler birliği başkanı Murat Yılmazer ve ilçede bulunan kulüp başkanları bir kısmı göreve yeni başlayan CHP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Hakan Bahçetepe‘yi ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

Ziyarette, Gaziosmanpaşa Amatör Kulüpler Birliği başkanı Murat Yılmazer, Gaziosmanpaşaspor Pazariçi Köprülüspor,B.Ümütler,Çayırgücü,Ceylanspor,Özkartal,K.Birliği ,Taşlıtarlaspor,Karlıtepe ve Karadenizspor kulübü başkanları hazır bulundu.

Sohbet havasında geçen ziyarette Gaziosmanpaşa'da gençlik ve spor faaliyetleri konusunda bilgi alışverişinde bulunuldu.

"CHP olarak amatör spor kulüplerini önemsiyoruz ve bu konuda özellikle hükümetin ve yerel yönetimlerin tesisleşmenin yanı sıra kulüplere ve Sporculara mutlaka destek sunması gerektiğini ifade eden Hakan Bahçetepe,Amatör spora her zaman destek olmaya ve onların sorunlarına çözüm noktasında katkı sunmayı sürdüreceklerini söyledi . Bahçetepe, Amatör kulüpler birliği başkanı Murat Yılmazer ve tüm Spor Kulüp başkanlarımıza nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2020, 14:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153