banner171

Gaziosmanpaşa'lı gençlere müjde; Üniversite Öğrencilerine Burs Desteği Başladı!

Üniversite Öğrencilerine Burs Desteği İçin Başvurular Başladı

Gaziosmanpaşa'lı gençlere müjde; Üniversite Öğrencilerine Burs Desteği Başladı!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, 4 yıldır olduğu gibi bu yıl da üniversite öğrencilerinin eğitimine destek olmayı sürdürüyor. Lisans öğrencileri, burs desteği için 28 Şubat tarihine kadar e-belediye sayfası üzerinden online başvuru yapabilirler.

Gaziosmanpaşa’da ikamet eden 4 yıllık devlet üniversitesi öğrencileri ile vakıf ve özel üniversitelerde en az %75 burslu olarak eğitim gören öğrenciler burs desteğinden faydalanabilecek. Burs için öğrenci veya ailesinin Gaziosmanpaşa’da ikamet ediyor olması şartı aranacak. Başvurular e-belediye sayfası üzerinden online olarak alınacak.

BAŞKAN USTA MÜJDELEDİ

Üniversite öğrencilerinin eğitimine katkı sağlamak adına bu yıl da burs desteği sağlanacağını müjdeleyen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, “Bizi Gaziosmanpaşa’da değil, Türkiye’de ve dünyanın her yerinde en iyi şekilde temsil etme sorumluluğunu alan değerli gençlerimizin ekonomik anlamda yanında olmayı arzu ediyoruz. Yine bu yıl öğrencilerimize bir katkı sağlamayı planladık. Geçtiğimiz yıllardan farklı olarak bu sene özel üniversitelerde yüzde 75 ve yüzde 100 burslu okuyan öğrencilerimizi de faydalandıracağız inşallah” dedi.

Burslar hakkında detaylı bilgi ve başvuru için tıklayınız

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153