banner171

Gaziosmanpaşa Metrosu Ne Zaman Açılacak?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, bugün Gaziosmanpaşa’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Başkan Uysal, Gaziosmanpaşa Sanayici İş Adamları Derneği (GOPSİAD)’da iş insanlarına hitap etti. “Göreve geldiğimde yaptığım ilk toplantı kentsel dönüşümle ilgiliydi. İlçe belediye başkanlarımızla uzun saatler süren toplantılar yaptık. Toplantılarımızda öncelikli maddelerimizden biri vatandaşımızın bu süreçte mağdur edilmemesiydi” dedi.

Gaziosmanpaşa Metrosu Ne Zaman Açılacak?

 İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ilçe gezi programlarına hız kesmeden devam ediyor. Gittiği her ilçede sevgi gösterileri ile karşılanan Başkan Uysal bugün de Gaziosmanpaşa’daydı. Uysal, kendisine eşlik eden Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ve İBB bürokratlarıyla birlikte ilçedeki şehit yakınlarını da ziyaret etti.


-METRO MÜJDESİ-
Başkan Uysal Gaziosmanpaşa ziyaretinde Cam İşleme Fabrikası’nda yüzlerce derece sıcaklıkta cam üreten zanaatkârları da ziyaret etti. Çalışanlarla bir süre sohbet eden Uysal daha sonra da bir tekstil fabrikasına uğrayıp işçilere “Kolay gelsin. Üreten ve gelişen Türkiye için hep birlikte çalışmaya ve alınteri dökmeye devam edeceğiz” dedi. Uysal, kendisine “Başkanım, metromuz ne zaman açılacak?” diye soran işçilere, “İnşallah yıl sonunda açmış olacağız” diyerek metro müjdesi verdi.

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2018, 16:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153