banner171

Gaziosmanpaşa Romenler dernekleri Şehitlerimizi andı.

İstanbul şehit ve gaziler derneği ve Gaziosmanpaşa Romenler dernekleri Şehitlerimizi andı.

Gaziosmanpaşa Romenler dernekleri Şehitlerimizi andı.

İstanbul şehit ve gazi aileleri sosyal yardımlaşma derneği , Gaziosmanpaşa kalaycılar derneği,romanlar derneği , bursa mahallesi romanlar derneği ortaklaşa düzenledikleri şehitlerimizi anma programı merkez Camii’nde gerçekleşti.

Mevlit proğramına;İstanbul şehit ve gaziler Başkanı’nın  yanı sıra Kıbrıs gazileri,Ak parti Gaziosmanpaşa ilçe başkan yardımcısı Murat Atbakıcı,GOP Kalaycılar derneği başkanı Yaşar Tokgöz ,GOP Sarıgöl Romenler derneği başkanı Suat Özfidan,GOP Bursa mahallesi Romenler Derneği başkanı Halil Demir işler ve bir çok davetliler katıldı.

Dört dernek başkanının yaptıkları açıklamada, Aziz Şehitlerimizi bir kez daha saygıyla anıyoruz.
Bizler onlara ne kadar şükretsek azdır eyer burada şu güzel insanlar bu gün hep birlikte dua edebiliyorsak huzur içinde yaşıyorsak bunu da Aziz Şehitlerimize borçluyuz.

İstanbul Şehit ve gazi aileleri sosyal dayanışma  derneği başkanı Fehim Özgür yaptığı açıklamada şunları ekledi.18 Şehitlerimizi anma haftası sebebi ile  Gaziosmanpaşa ilçemizde bulunan ve bu anlamlı mevlüdü hazırlamamızda bizlerle birlikte hareket eden dernek başkanlarımız  teşekkür eder . Aziz Şehitlerimizi Rahmetle ve Şükranla anıyorum dedi.

Mevlitte Gaziosmanpaşa’da  bulunan vatandaşlara Kur'a nı Kerim okunmasının ardından lokum ve pilav ikram ettiler.
 

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2015, 12:10
YORUM EKLE
YORUMLAR
suat soylu.yaz patronu
suat soylu.yaz patronu - 9 yıl Önce

yukarıdaki tabloda görünen kalaycılar derneği başkanı yaşar tokgöz o tabloya hiç yakışmıyor..çünkü çok yalan söyleyen biri .işnide doğru yapmaz

Yalan dolan
Yalan dolan - 4 yıl Önce

Kalaycılar başkanı denilen adam üçkagıtcının teki, işini yapamıyor anlamıyor kalaydan.kalayladım diye getirdiği malzemeler berbat

Osman çiçek
Osman çiçek - 4 yıl Önce

Kalaycılar başkanı denen adam, kalaydan çok yalan dolandan anlıyor

SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153