banner171

Gaziosmanpaşa Sağlıklı Yaşam İçin Form Tutuyor

Gaziosmanpaşa Sağlıklı Yaşam İçin Form Tutuyor

Gaziosmanpaşa Sağlıklı Yaşam İçin Form Tutuyor
 Sağlıklı yaşamı destekleme ve kişilerin sağlık problemlerine çözüm getirme amacıyla Gaziosmanpaşa Meydanı’nda düzenlenen “İstanbul Form Tutuyor” etkinliklerine katılan Gaziosmanpaşalılar, sağlık seminerleri, spor ve dans etkinlikleri ile festival tadında keyifli zamanlar geçiriyor.
Sporu tabana yaymak, spor yapma alışkanlığı kazandırmak ve mümkün olan en fazla sayıda vatandaşın spor yapmasını sağlamak amacıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “İstanbul Form Tutuyor” etkinlikleri renkli görüntülere sahne oluyor. Gaziosmanpaşa Meydanı’nda düzenlenen programlara katılanlar, spor etkinlikleri, uzmanlar tarafından bilgi verilecek sağlık seminerleri ve dans gösterileriyle keyifli vakit geçiriyor. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta da programa katılarak projeye destek verdi.

UZMANLAR, SAĞLIKLI YAŞAMIN ŞİFRELERİNİ ANLATIYOR

Etkinlikler kapsamında Dr. Ender Saraç ve Diyetisyen Taylan Kümeli vatandaşlarla buluşarak bilinçlendirme ve sağlıklı yaşam farkındalığı kazandırmak amacıyla açık hava seminerleri düzenliyor. “Doğru Beslenme ve Sağlıklı Yaşam” konulu seminerlerde uzman isimler, Gaziosmanpaşalılara sağlıklı yaşamın şifrelerini anlatıyor. Ayrıca Saraç ve Kümeli, katılımcılardan seçtiği 40 vatandaşı kendi muayenehanelerinde gerekli görülen test ve tahliller doğrultusunda ücretsiz tedavi edecek.

Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2018, 12:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153