banner171

Gaziosmanpaşa Şehir Stadyumu Göz Kamaştıracak

Gaziosmanpaşa Şehir Stadyumu Göz Kamaştıracak

Gaziosmanpaşa Şehir Stadyumu Göz Kamaştıracak
 5.000 kişilik tribünü, 1.000 araçlık otoparkı ve kapalı pazar alanıyla ilçenin çehresini değiştirmeye hazırlanan Gaziosmanpaşa Şehir Stadyumu’nda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.
Gaziosmanpaşa Belediyesi, gençleri kaliteli spor alanlarıyla buluşturmak ve yeni yeteneklerin keşfedilmesine olanak sağlamak için yatırımlarını sürdürüyor. Bu kapsamda Mevlana Mahallesi’nde inşa edilen Gaziosmanpaşa Şehir Stadyumu’nda çalışmalar aralıksız devam ediyor.  Modern yapısının yanı sıra teknolojik özellikleri ve çok fonksiyonlu yapısıyla da göz kamaştıracak stadyum, ilçedeki tüm spor kulüplerine hizmet edecek.

5.000 KİŞİLİK MODERN ŞEHİR STADYUMU

Gaziosmanpaşa Şehir Stadyumu, bölgedeki ihtiyaçları karşılayacak şekilde çok fonksiyonlu olarak dizayn ediliyor. 43 bin 55 metrekarelik alana sahip olan stadyumda 5 bin kişi kapasiteli tribün yer alıyor. Stadyumun altına inşa edilen 1.000 araçlık otoparkın da bölgedeki parklanma sorununa çözüm sunması bekleniyor. Kapalı pazar yeri ve sosyal donatı alanlarının da olacağı stadyum, hem spor camiasına hem de bölge halkına büyük katkı sağlayacak.

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2019, 13:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153