banner171

Gaziosmanpaşa sokakları ilaçlanıyor

Gaziosmanpaşa Belediyesi, sivrisineklerle mücadelesini daha etkin hale getirebilmek amacıyla gece ilaçlamalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Gaziosmanpaşa sokakları ilaçlanıyor
 Gaziosmanpaşa Belediyesi, sivrisineklerle mücadelesini daha etkin hale getirebilmek amacıyla gece ilaçlamalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Program dâhilinde yürütülen çalışmalarda, yaz aylarında vatandaşların büyük rahatsızlık duyduğu haşere ve sinekler konusunda her mahalle geceleri sokak sokak ilaçlanıyor.
Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Veteriner İşleri Şefliği, havaların ısınmasıyla sivrisineklere karşı ilaçlama çalışması başlattı. İnsan sağlığını tehdit eden ve bulaşıcı hastalık taşıyan her türlü kemirgen, uçkun ve haşereye yönelik ilaçlama hizmetlerini tüm ilçede hızlandıran Gaziosmanpaşa Belediyesi, apartmanların ortak alanı olan yerleşke altı, bodrum, sığınak, kömürlük, çatı, bina içi, bahçe alanlarındaki yoğun haşere şikâyetini önleyebilmek ve zamanında müdahale edebilmek için ücretsiz olarak ilaçlama yapıyor. 30 Eylül’e kadar sürecek ilaçlama, akşam saatlerinde araç üstü makinelerle gerçekleştiriliyor. Teknik donanımlı araçlar ve deneyimli elemanlarla yürütülen ilaçlama çalışmalarında, insan sağlığına zarar vermeyen ilaçlar kullanılıyor. Genel ilaçlamanın yanı sıra, sivrisinek ve karasinek larvası ile mücadele ve gece yapılan sivrisinek ilaçlama çalışması ile ekipler, çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Gece geç saatlerde sivrisinek ve karasinek larva ilaçlama ile genel ilaçlama çalışması yapan ekipler, vatandaşların şikayetlerini de hızlı bir şekilde değerlendirerek sonuçlandırıyor. Yaz sezonu boyunca ilçenin 16 mahallesinde sivrisinek ve karasineklere karşı ilaçlama çalışması yapan ekipler; Kamu Kurum ve Kuruluşlarına ait binalarda (okul, cami vb.) ilaçlama hizmetini ücretsiz olarak vermektedir. İlaçlama hizmetleri yıl boyunca devam etmektedir.

İlaçlama hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşlar, 444 0 467 numaralı telefondan randevu talep edebilir.

Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2017, 11:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153