banner171

Gaziosmanpaşa Taksim İlk Yardım Hastanesi Hizmete Giriyor!

Gaziosmanpaşa ilçemizde uzun yıladır hizmet vermekte olan ve bu kapsamda geçtiğimiz yıl fiziki bakım, onarım güçlendirme ile ayrıca teknolojik yenileme çalışmaları kapsamında hizmeti durdurulan Gaziosmanpaşa Taksim İlk Yardım Hastanesi Semt Polikliniği 17 Haziran 2013 Pazartesi günü hasta kabulüne başlıyor.

Gaziosmanpaşa Taksim İlk Yardım Hastanesi Hizmete Giriyor!
Gaziosmanpaşa Kaymakamı Seddar YAVUZ polikliniğin son durumu ve çalışmalar hakkında bilgi almak üzere poliklinikte incelemelerde bulundu.Kaymakam YAVUZ,burada Poliklinik yöneticisi Dr. Cihangir TAYFUR ve çalışanlar karşıladı.  Çalışmalar ve poliklinik işleyişi hakkında bilgi veren Dr. Cihangir TAYFUR çalışmalarda sona gelindiğini belirtti.

Poliklinikte yapılan yenilemenin fiziki yenileme ile birlikte teknolojik alt yapısının da yenilendiğini belirterek, 17 Haziran 2013 Pazartesi günü itibarı ile semt polikliniğinde hasta kabulüne başlanacağını ayrıca internet üzerinden vatandaşların randevu alabileceklerini söyledi.

Kaymakam YAVUZ,yenilenen semt polikiliğinin sağlık alanında ilçemize önemli katkısı olacığını, vatandaşlarımıza daha etkin ve kaliteli bir kamu hizmeti sunacağını belirterek vatandaşlarımıza hayırlı olması temennisinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2013, 18:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153