banner171

Gaziosmanpaşa Teşkilatı Moral Depoladı

Ak Parti Gaziosmanpaşa Teşkilatı Kartepe Kayak Merkezi'ne gitti.

Gaziosmanpaşa Teşkilatı Moral Depoladı
 Ak Parti Gaziosmanpaşa Teşkilatı Kartepe Kayak Merkezi'ne gitti.

Sosyal sorumluluk faaliyetlerini ara vermeden sürdüren AK Parti Gaziosmanpaşa teşkilatı 1 yıl içinde atlattığı üç seçimin ardından moral ve motivasyon için, Kartepe gezisi düzenledi.

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı yoğun seçim çalışmalarının ardından 16 mahallede üye çalışmalarında birinci olan Kazım Karabekir ve Mevlana Mahallesi ile başlanan moral ve isteklendirme gezisinde Kartepe Kayak Merkezi'ne götürdü.

Her gün farklı bir mahallenin gideceği isteklendirme gezisine, Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Serkan Acar’da katılarak teşkilatı ile birlikte eğlenerek stres attı.

İlçe Başkanı Serkan Acar, Teşkilatımız arı gibi durmadan, yorulmadan, gece, gündüz çalışıyorlar. Bu düzenlediğimiz moral gezisi, hem çalışma arkadaşlarımızın motivasyonunu arttırmak hem de birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek adına harika bir organizasyon oldu. Bizler için bu ziyaretler hem bir dinlenme, hem yenilenme, hem kaynaşma oluyor. Programımıza katılan her dava arkadaşıma ayrı ayrı teşekkür ederim dedi…


Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2020, 15:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153