banner171

Gaziosmanpaşa Trabzonlular Derneği'nden görkemli açılış

Restorasyonu biten Gaziosmanpaşa Trabzon Derneği lokal ve merkezi törenle açıldı.

Gaziosmanpaşa Trabzonlular Derneği'nden görkemli açılış
Dernek açılışına katılan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta vatandaşlarla tek tek selamlaşarak onlarla sohbet etti.

Dernekleşmenin önemine değinen Başkan Usta;"Derneklerin açılış kurdelesini kesen Usta üyelere çalışmalarında başarılar dileyerek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Birlikten kuvvet doğar sözüyle yola çıktıklarını kaydeden Usta, “Dernek çatısı altında gerçekleştirmiş olduğunuz birlikteliğinizin daim olmasını diliyorum. Bu zor ve zahmetli, emek ve çaba isteyen birlikteliğin hayırlı çalışmalara imza atmasını temenni ediyorum” dedi. İlçedeki sivil toplum örgütlerine her zaman destek vereceklerini kaydeden Usta, dayanışma, dostluk ve kardeşlik ruhuyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz dedi.Derneğin yapacağı etkinlikler ve çalışmalar ile birlik, beraberlik ve dayanışmanın ilçemizde daim olmasını temenni ediyor ve hayırlı uğurlu olsun dedi.




Gaziosmanpaşa Trabzonlular Derneği açılış ve etkinliklerine Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan tahsin Usta, Gaziosmanpaşa eski Belediye Bşkanı Ferşat Terzioğlu, Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Şahin Pirdal, Trabzon Dernekler Federasyonu Başkanı Mustafa Demir,Sultangazi Belediye Özel Kalem Müdürü Adil Dayıoğlu,Sultangazi Trabzonlular Dernek Başkanı Yusuf Kızıldağ,Gaziosmanpaşa Trabzonlular Dernek Başkanı İsmail Topel, Serdar Kızıldağ  ve çok sayıda misafir katıldılar.

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2014, 10:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153