banner171

Gaziosmanpaşa Yardım Kampanyası Başlattı

Ak Parti Gaziosmanpaşa Kadın Kolları teşkilatı, Suriye’deki Türkmenlerin ihtiyaçlarını gidermek için atkı,bere ve eldiven gibi kışlık giyecekleri ilmek,ilmek örerek yardım kampanyası başlattıklarını belirtti.

Gaziosmanpaşa Yardım Kampanyası Başlattı

Teşkilat üyelerinin hep bir elden hassasiyet gösterdiği kampanyada Ak Parti Gaziosmanpaşa Kadın Kolları Başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit,yaşam mücadelesi veren Suriye'deki mazlumlara yönelik yardımlar için herkesin çalıştığını, yardımların artarak sürmesi için çalışmalarına yoğunlaştıracaklarını kaydetti.


Suriye’deki Türkmenleri ,Ak Parti Gaziosmanpaşa Kadın Kolları Olarak unutmadık...

"Bilindiği gibi kış ve çok soğuk günler bizi bekliyor. Bizler sıcak evimizde sobanın ya da kaloriferin sıcağında yaşarken sokakta, çadırlarda ve prefabriklerde aç, susuz ve üzerinde hiçbir kışlık kıyafeti olmayan insanlar var. Eğer hepimiz kardeşiz diyorsak bunu dilimizde bırakmamalıyız. Bunu gönlümüzle elimizle de yapmalı bu insanlara 'Siz de değerlisiniz, siz de önemlisiniz' diyerek bunu onlara hissettirmeliyiz" diye konuştu.

Vurmaz; "İlmek İlmek Sevgi ile Dokuyoruz "projesi adı altında zor kış şartlarında yaşam mücadelesi veren kardeşlerimiz için atkı,bere,eldiven gibi kışlıkları emek vererek hazırlamaya başladık. Katkılarını esirgemeyen herkese teşekkür ediyoruz" diye konuştu.



Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe başkanı Av.Şahin Pirdal’ında,destek verdiği kampanya da İyilik adına, kardeşlik adına yapılacak yardımlar katlanarak büyüyecek ve o çaresiz kardeşlerimize umut olacaktır" diye konuştu.




Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2016, 13:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153