banner171

Gaziosmanpaşa Yaz Kursları ve Yaz Spor Okulunun Kayıtları Başladı

Gaziosmanpaşa Yaz Kursları ve Yaz Spor Okulunun Kayıtları Başladı

Gaziosmanpaşa Yaz Kursları ve Yaz Spor Okulunun Kayıtları Başladı
 Gaziosmanpaşalı çocuklar bu yaz hem eğlenecek hem de öğrenecek. Çocuklarda el becerilerini, spor ve sanat kültürünü geliştirmek amacıyla Yaz Spor Okulu ve Yaz Kursları, farklı branşlarda eğitim verecek. Katılmak isteyen öğrenciler 30 Haziran 2017 tarihine kadar başvurabilecek.
Gaziosmanpaşa'da, çocukların yaz tatillerini eğlenceli hale getireceği 'Yaz Spor Okulları’nın kayıtları başladı. Gaziosmanpaşa Gençlik ve Spor Kulübü tarafından düzenlenen eğitimlere 30 Haziran’a kadar başvurulabilecek. 7-18 yaş grubunun katılabileceği kurslarda atletizm, badminton, basketbol, futbol, hentbol, voleybol, taekwondo, karate, muay thai, masa tenisi, satranç ve tenis olmak üzere toplam 12 branşta eğitim verilecek. Öğrenciler bu branşlardan ücretsiz olarak faydalanabilecek. Tamamı uzman eğitmenlerden oluşan Yaz Spor Okulu’na müracaat etmek isteyen öğrenciler, Gaziosmanpaşa Belediyesi Beyaz Masa Servisi ve Gaziosmanpaşa Gençlik Spor Kulübü (Hürriyet Mahallesi Hizmet Binası)’ne başvurabilir.

Ayrıca Gaziosmanpaşa Kadın Koordinasyon Merkezi’nin Yaz Kursları da başlayacak. 9- 14 yaş arası çocukların başvurabileceği kurslar; gitar, çocuk korosu, resim, kara kalem, drama, güzel konuşma teknikleri, takı tasarım, keçe çanta ve aksesuar, kırkyama, etamin işi, kokulu taş ve sabun, ahşap boyama, geri dönüşüm çanta, yaş pasta ve limonata yapımı, cup cake yapımı, şeker hamurlu kurabiye yapımı, makarna sosları, el yapımı pizza ve süsleme, pul boncuk işleme teknikleri gibi el becerilerini geliştirebilecekleri branşlardan oluşuyor. 3 Temmuz – 25 Ağustos tarihleri arasında eğitim verilecek kurslara 30 Haziran 2017 tarihine kadar başvurulabilecek. Müracaat etmek isteyen öğrenciler Zat-ı Gül Hanım Kültür ve Sanat Merkezi, Karayolları Hizmet Binası ve Dönüşüm Mutfağı’na başvurabilecek.

Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2017, 11:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153