banner171

Gaziosmanpaşa Zabıta Ekipleri Ulaşımda Konfor İçin Minibüsleri Denetledi

Gaziosmanpaşa Zabıta Ekipleri Ulaşımda Konfor İçin Minibüsleri Denetledi

Gaziosmanpaşa Zabıta Ekipleri Ulaşımda Konfor İçin Minibüsleri Denetledi
 Toplu ulaşımda güvenliği ve konforu sağlamayı amaçlayan Gaziosmanpaşa Belediyesi Zabıta Ekipleri, ilçede yolcu taşımacılığı yapan minibüsleri denetledi.
Gaziosmanpaşa Belediyesi’ne bağlı Trafik Zabıta Ekipleri, İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden ekiplerle birlikte ilçede yolcu taşımacılığı yapan minibüsleri denetledi. Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen denetimlerde araç ve ruhsat kontrolü yapıldı.

23 ARACA CEZAİ İŞLEM UYGULANDI

Ekipler, yönetmeliğe göre araçta bulunması gereken evraklarla ilgili kontroller gerçekleştirdi. Belediye Ruhsat Belgesi’nde, ruhsatın geçerliliği ve ruhsattaki fotoğrafın direksiyondaki sürücüyle aynı olması konularını denetlenirken, şoförlere ait ehliyet belgesinin de aracın sınıfına uygunluğu kontrol edildi. Ayrıca aracın temizliği, koltuk sayısı, yolcu sayısı, güzergâh bilgilerinin yanı sıra güvenlik kameralarının çalışıp çalışmadığına da bakıldı. Yapılan denetimlerde eksik evrak tespit edilen ve yönetmeliğe uygun bulunmayarak kural ihlali yaptıkları belirlenen 23 araca idari para cezası uygulandı.

YOLCULAR DENETİME TAM DESTEK VERDİ

Denetimlerde, yolculara şoförün araçtaki hal ve hareketleri, müşteriyle konuşma tarzı, yaklaşımı, trafik kurallarına uyması ve güzergâh değişikliği yapıp yapmadığıyla ilgili sorular soruldu. Yolcular uygulamayı çok olumlu bulurken, yoldan geçen vatandaşlar da denetimde bulunan ekipleri tebrik ederek çalışmaların devam etmesi talebinde bulundu. Gaziosmanpaşa Belediyesi Zabıta Ekipleri, ulaşımda güvenliği ve huzuru artırmak vatandaşların da destek verdiği trafik denetimlerinin süreceğini bildirdi.

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2018, 15:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153