banner171

Gaziosmanpaşa'da 15 Temmuz demokrasi nöbetleri yeniden başlıyor

Türkiye, FETÖ’cü hainlerin kanlı darbe girişimini, 249 şehidinin ruhunu şad ederek ve yeniden Gaziosmanpaşa ve Küçükköy meydanlarında demokrasi nöbetleri tutarak anılacak.

Gaziosmanpaşa'da 15 Temmuz demokrasi nöbetleri yeniden başlıyor
Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ/PDY) mensubu askerlerinin 15 Temmuz'da yaptığı darbe girişiminin üzerinden geçen 1 yılın anısına şehitler için tüm Türkiye'de olduğu gibi Gaziosmanpaşa'da anma Programı düzenlenecek.
Gaziosmanpaşa ve Küçükköy meydanlarında Saat 20.00 den itibaren sabaha kadar nöbet tutulacak…


Terör örgütü FETÖ'nün işi TBMM'yi bombalamaya kadar götürdüğü hain darbe girişiminin yıldönümüne AK Parti ve hükümet anma hazırlıklarına başladı. 15 Temmuz'u anma etkinliklerinin bir hafta sürmesi, demokrasi nöbetleri tutulması ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da bunlardan birine katılması planlanıyor. Türkiye'nin büyük şehirlerinin üstünde savaş uçaklarının uçtuğu, TSK içindeki hain FETÖ yapılanmasının mensuplarının sokaklarda vatandaşların üzerine tanklarla yürüyüp ateş ettiği 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü gerek Meclis, gerekse Türkiye'nin dört bir yanında yapılan etkinlikler ile anılacak. Tatile girecek TBMM 15 Temmuz günü özel gündemle toplanacak. Liderler ya da parti temsilcileri yapacakları konuşmalarla bir kez daha demokrasiye sahip çıkacak.

Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2017, 17:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153