banner171

Gaziosmanpaşa'da 15 Temmuz Konulu Danışma Meclisi Yapıldı!

AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı’nın düzenlemiş olduğu danışma meclislerinin Ekim Ayı oturumu dün akşam Gaziosmanpaşa Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Gaziosmanpaşa'da 15 Temmuz Konulu Danışma Meclisi Yapıldı!
AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Ekim Ayı Danışma Meclisi, dün akşam Gaziosmanpaşa Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Danışma meclisine,AK Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal, Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av.Şahin Pirdal,Ak Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç,Ak Parti Beşiktaş İlçe Başkanı Ferşat Yıldırım,Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta,Kadın Kolları Başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit,Gençlik Kolları Başkanı Eray Karadeniz,Meclis Üyeleri ve çok sayıda AK Partili katıldı. 

15 Temmuz Darbe Girişimi’nin gündeme alındığı Danışma Meclisi İlçe Başkanı Şahin Pirdal’ın açılış konuşmalarıyla başladı.

Darbe gecesi ve sonrasında yaşananlarla ilgili hazırlanan slayt gösterisi de katılımcılarla paylaşıldı. Danışma Meclisinin müzakere bölümünde söz alan teşkilat mensupları ise Darbe Girişimi ile ilgili düşüncelerini ve duygularını katılımcılarla paylaştı. 

İlçe Başkanı Pirdal’ın,program sonrasında yaptığı kapanış konuşmasıyla hatıra fotoğrafı çekilerek sona erdi.






Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2016, 16:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153