banner171

Gaziosmanpaşa'da 170 meclis üyesi aday adayları mülakattan geçti

AK Parti meclis üyesi aday adayları ter döktü.

Gaziosmanpaşa'da 170 meclis üyesi aday adayları mülakattan geçti

 31 Mart yerel seçimleri için meclis üyesi aday adayları mülakatta soruları yanıtladılar.

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Serkan Acar’ın, Başkanlık ettiği komisyon, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri’nde AK Parti Gaziosmanpaşa  Belediyesi Meclis üyesi olmak isteyen 170 kişiyi mülakata aldı. 

İlçe Başkanı Serkan Acar, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı ve Adayı Hasan Tahsin Usta, Kadın Kolları Başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit, Gençlik Kolları Başkanı Yavuz Yılmaz ve AK Parti İstanbul İl yöneticileri ve İl Kadın Kolları Yöneticilerinden oluşan komisyon, aday adaylarından kendilerini tanıtmalarını isterken, nereli olduklarını, neden AK Parti’yi tercih ettiklerini ve AK Parti Teşkilatı’na ne zaman katıldıklarını sordu.

Sabahın erken saatlerinde başlayıp gün boyu devam eden mülakatta, daha önce meclis üyeliği ve teşkilatta görev yapan isimlere her hangi bir şey sorulmadı.

MÜLAKATLAR BAŞLADI
AK Parti'de 2019 Mahalli İdareler Seçimi için belediye başkanlıklarında olduğu gibi meclis üyeliklerinde de yoğun başvuru yaşandı. Teşkilatlarda meclis üyeliği aday adayları için mülakatların devam etmesi dolayısıyla da hummalı bir çalışma içine girdiler.  Mevcut meclis üyeleri mülakata tabi tutulmazken aday adayları ise yoğun bir sınavdan geçti.

Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2019, 13:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153