banner171

Gaziosmanpaşa’da 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı

Gaziosmanpaşa’da 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı

Gaziosmanpaşa’da 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı
 Gaziosmanpaşa Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın coşkusunu evde kalan vatandaşlara doyasıya yaşattı. Çocuklar başta olmak üzere binlerce Gaziosmanpaşalı balkon ve pencerelerinden etkinliklere alkışlarla destek verdi.
Yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması getirilen büyükşehirlerde, çocuklar bu sene 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı evlerinde kutladı. Gaziosmanpaşa Belediyesi de evlerinden çıkamayan çocukların bayramını kutlamak için 23 Nisan coşkusunu sokaklara taşıdı. Klasik araçlarla, bando takımı eşliğinde sokaklarda yapılan geçit büyük ilgi gördü. Vatandaşlar marş ve şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti. Belediye ekipleri de balkonlardan sarkıtılan sepetlere Türk bayrakları bıraktı. Saat 21.00’da ise 81 ilde eş zamanlı olarak vatandaşlar İstiklal Marşı’nı coşkuyla okudu.

"YAŞASIN 23 NİSAN"

Etkinlikleri büyük bir keyifle izleyen Nuri Atlı, "Bayrağı yeğenime götürüyorum, çocuğum yok. Sevinçliyiz hepimiz. Yaşasın 23 Nisan. Mutluyuz hepimiz" dedi. Sunay Kutu, "Çok heyecan verici tabi ki önemli olan dışarıda yapabilmek ama bu coşkuyu evlerimizden de kutlamaya çalışıyoruz. Acil ihtiyaç olmadığı sürece dışarı çıkmıyoruz. 4 yaşında bir oğlum var ve onu zor zapt etmeye çalışıyoruz. İyi ki böyle bir etkinlik düzenlediniz. Çok mutluyuz. Gaziosmanpaşa Belediyesi'ne çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2020, 13:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153