banner171

Gaziosmanpaşa'da 5 bin öğrenciye kırtasiye yardımı

5 bin öğrenciye kırtasiye yardımı

Gaziosmanpaşa'da 5 bin öğrenciye kırtasiye yardımı

 Gaziosmanpaşa Belediyesi, yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte ihtiyaç sahibi ailelere sağladığı kırtasiye desteğini bu yıl da sürdürdü.

2016-2017 Eğitim-Öğretim yılının başlaması ile ailelerin eğitim yükünü azaltmaya çalışan Güngören Belediyesi, 5 bin öğrenciye öğrenim gördükleri sınıflara göre hazırlanan çantaları dağıttı. Öğrencilere içinde defterler, kalem, silgi, kalemtıraş, sulu boya, kuru boya, pastel boya gibi malzemelerin yer aldığı okul çantası seti hediye edildi. Gaziosmanpaşa Belediyesi ekipleri, öğrencilere çantaları ihtiyacı sahibi ailelerin evlerine giderek teslim etti.

Eğitim alanında öğrencilere her türlü desteği vermeye devam edeceklerini kaydeden Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, “2016-2017 eğitim öğretim yılı başlıyor. Fakat maddi imkânsızlıklar yüzünden çocuklarının okul ihtiyaçlarını alamayan ailelerimiz var. Biz de belediye olarak eğitim alanında sosyal sorumluluğumuzu yerine getirerek, eğitime ihtiyaç duyulan her alanda destek veriyoruz, katkı sağlıyoruz. Bu yıl da beş bin çocuğumuzun yüzünü güldürdük. Amacımız daha çok ihtiyaç sahibine ulaşıp daha fazla yardımda bulunmak. Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Bu doğrultuda eğitim alanında desteklerimiz devam edecek. Bütün çocuklarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2016, 10:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153