banner171

Gaziosmanpaşa’da Ağaç Budama Çalışmalarının Sonuna Yaklaşıldı

Gaziosmanpaşa’da Ağaç Budama Çalışmalarının Sonuna Yaklaşıldı

Gaziosmanpaşa’da Ağaç Budama Çalışmalarının Sonuna Yaklaşıldı
 Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından ilçe genelinde başlatılan ağaç budama çalışmalarının sonuna yaklaşıldı. Yaşam kaynağımız olan ağaçların düzenli gelişimi ve gelecek nesillere daha sağlıklı aktarılmasını sağlamak için yürütülen çalışmalar doğrultusunda son 4 yıl içinde 11 bin 730 ağaca bakım ve budama işlemi yapıldı.
Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından yeşil alanlarda, caddelerde, sokaklarda, kamu alanlarında park ve bahçelerde bulunan ağaçların budama ve bakım işlemlerinin sonuna yaklaşıldı.

Kasım ayında başlatılan çalışmalar kapsamında kuruyan, yol kenarlarında tehlike arz eden ve kırılan ağaç dallarının bakımı yapılarak sağlıklı büyümeleri sağlanıyor.

İlkbahar mevsiminin gelmesiyle birlikte ağaç dallarının temizlenmesi, gelişiminin kuvvetlendirilmesi, sağlıklı kalmalarının sağlanması ve rüzgâr nedeniyle ağaç dallarının kırılıp çevreye zararının engellenmesinin yanı sıra olumsuz hava şartlarında devrilme riskini ortadan kaldırmak, ağaçların balkon ve pencerelere ulaşmasını engelleyerek hırsızlık gibi istenmeyen olayların önüne geçmek, cadde ve sokak aydınlatmaları ile kamera ve bilgi tabelalarını görünür hale getirmek amacıyla yapılan budama işlemleri, uzman ekipler tarafından güvenlik tedbirleri alınarak gerçekleştirildi.

Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2018, 16:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153