banner171

Gaziosmanpaşa'da ahşap kafe alev alev yandı!

Gaziosmanpaşa Mevlana Mahallesinde bulunan,ahşap kafe alev alev yandı!

Gaziosmanpaşa Mevlana Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Parkı içindeki yazları kullanılan kışın ise kullanılmayan ahşap Mevlana Kafe alev alev yandı.

Gaziosmanpaşa, Mevlana Mahallesi 875. Sokak'ta bulunan Muhsin Yazıcıoğlu Parkı’nda yazları kafe olarak kullanılan ancak kış gelmesiyle kullanılmayan Mevlana Kafe gece saat 02.00 sıralarında yankın meydana geldi. 
 
 AHŞAP MEVLANA KAFE KÜLE DÖNDÜ
Benzin dökülüm yakıldığı tespit edilen cefa’de binanın tamamı ahşap olduğundan kısa sürede alevler tüm yapıyı sardı. Parktan alevlerin yükseldiğini gören vatandaşlar hemen itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi ile polis ekibi sevk edildi.Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Yaklaşık 1.5 saat süren müdahalenin sonucunda yangın kontrol altına alına bildi.
 
FACİAYA RAMAK KALA
Yangın tamamen söndürülürken Mevlana kafe kullanılmaz hale geldi. Yanan kafenin hemen yanında binaların olması herkesin yüreğini ağzına getirirken itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile bir facianın önüne geçmiş oldu. Polis ekipleri kafe'yi yakanlarla ilgili çalışma başlatırken bazı vatandaşlar kafeden 4 kişinin kaçarak uzaklaştığını söyledi. Mevlana mahallesinde oturan vatandaşlar bu zaman kadar mahallelerinde böyle bir olay yaşamadıklarını şimdi ise benzin dökülerek yakılan yankın karşısında şok olduklarını dile getirdi. Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından Hanımlara yönelik bilgi evinin açılması planlanan ahşap binada, suikas olduğu söylenmekte.

Polis ekipleri tarafından Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Kaynak;Gphaber.com

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2015, 10:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153