banner171

Gaziosmanpaşa'da akaryakıt istasyonuna silahlı soygun!

Gaziosmanpaşa'daki akaryakıt istasyonuna gelen yüzleri maskeli ve silahlı dört kişi soygun yapıp kayıplara karıştı. Film sahnelerini aratmayan soygun güvenlik kameralarına da yansıdı

Gaziosmanpaşa'da akaryakıt istasyonuna silahlı soygun!
 Geçtiğimiz cumartesi günü saat 23.30 sıralarında Gaziosmanpaşa'daki akaryakıt istasyonuna gelen yüzleri maskeli ve silahlı 4 kişiden ikisi, önce pompa görevlilerini tabanca doğrultarak tehdit etti.
İstasyondaki markete giren diğer 2 soyguncu ise market çalışanına silah doğrultarak kasadaki paraları istedi.

2 BİN 700 LİRAYI ALARAK KAYIPLARA KARIŞTILAR


Kasadan yaklaşık 2 bin lira alarak poşete koyan soyguncular, daha sonra pompa görevlilerine yönelerek 700 lirayı da aldı. Soyguncular yaya olarak kayıplara karıştı. İstasyon çalışanları durumu hemen polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. İstasyona gelen polis ekipleri çalışanlardan soyguncuların yaya olarak kaçtığı bilgisine ulaşınca hemen çevrede geniş çaplı arama başlattı. 
 
"ARKADAŞLARIMI REHİN ALDILAR"


Olayın yaşandığı sırada istasyonda bulunan market çalışanı Mehmet Güler, "Cumartesi akşamı saat 23.30 civarlarında 4 kişi şu köşeden soygun için geldiler. İlk başta 2 kişi arkadaşlarımı rehin aldılar. Diğer iki kişi de benim markete girdiler. Sonradan 3 kişi oldular. Ben market görevlisi olarak sol taraf kasaya yönlendirdim ki ana paradan uzak tutmak için. Kasa da ki parayı aldılar direk gittiler. Market kasasından 2 bin lira civarında vardı. Arkadaşlardan da 700 lira civarında almışlar. Toplamda iki bin 700 lira civarında aldılar. Daha sonradan da gidiş istikametinden kaçtılar" dedi. 

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASINDA 


Videoyu Oynat 


Akaryakıt istasyonuna gelen soyguncular işyerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde yaya olarak gelen yüzleri maskeli ve silahlı 4 kişi istasyona doğru koşuyor. Bu sırada istasyonun hemen yanında buluna bir işyerinin gece bekçisi soyguncuları fark ediyor. Dışarı çıkan gece bekçisini gören soyguncular ise ona da silah doğrultuyor. Silahı gören gece bekçisi ise hemen bulunduğu yerden kaçıyor. Soygunculardan ikisi önce pompa görevlisini etkisiz hale getiriyor, daha sonra diğer 2 kişi de markete girerek çalışanın yanına gidiyor. Bu sırada markete girmek isteyen bir müşteri soyguncuları görünce hemen aracına binerek oradan uzaklaşıyor. Market görevlisine silah doğrultan soyguncular içerde 3 kişi oluyor. Diğer dördüncü soyguncu ise istasyon içinde sürekli etrafı kontrol ediyor. Kasadaki paraları isteyen soyguncular bu sırada market çalışanına sürekli silah doğrultukları görülüyor. Bir süre içeride duran soyguncular kasadan paraları alarak dışarıda ki pompa görevlilerine yöneliyor. İstasyondaki pompa görevlilerinin cebinden de paraları alan soyguncular tekrar yaya olarak kaçarak kayıplara karışıyorlar. Akaryakıt istasyonunda yaşanan hırsızlık yaklaşık iki dakikada gerçekleşiyor.

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2017, 11:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153