banner171

Gaziosmanpaşa'da Asfalt ve Tretuvar Çalışmaları...

Gaziosmanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Merkez Mahallesi’ndeki Reyhan ve Peyman Sokak’taki asfalt ve tretuvar düzenleme çalışması devam ediyor.

Gaziosmanpaşa'da  Asfalt ve Tretuvar Çalışmaları...
 Gaziosmanpaşa Belediyesi yol ve asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Gaziosmanpaşa’nın  tüm bölgelerinde çalışmalarını hızla sürdüren Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçedeki tüm yolların, bakım onarım ve asfaltlama çalışmalarına tam gaz devam ediyor.

Sokak ve caddelerin yapımına hız kesmeden devam eden Gaziosmanpaşa  Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yol açım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yollarla birlikte, merdiven, bordür ve  tretuvar çalışması da yapılarak bölge modern görünüme kavuşturuluyor. 

Gece ve gündüz ekipleri olmak üzere çalışmalarını geç saatlere kadar sürdüren ekipler, cadde ve sokakların alt yapı sorunları giderildikten sonra asfaltlama çalışmasına başlıyor.

Vatandaşların rahat ve kolay ulaşımı için mesaisine hızla devam eden belediye ekipleri farklı noktalardaki çalışmalarına devam ediyor.
 

Usta:”Gaziosmanpaşa için çalışmalarımız gece gündüz devam ediyor.”
Gaziosmanpaşa’da çok yoğun bir yapılaşmanın olduğunu belirten Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, böylece yol açım, alt yapı ve asfaltlama çalışmalarının da aralıksız devam ettiğini söyledi. Usta,” Gaziosmanpaşa’yı cazibe merkezi haline getiren kentsel dönüşüm ve sosyal projelerimizin yanı sıra alt yapı çalışmalarımızı da aralıksız sürdürüyoruz. Yol açımı, alt yapı ve asfaltlama çalışmalarımızda, yapılaşmanın yoğun olduğu bölgemizde aralıksız devam ediyor. Ekiplerimiz, Gaziosmanpaşa genelinde belirlenen programlar dâhilinde cadde ve sokaklardaki asfaltlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Asfaltlarda oluşan hasarları onarıyoruz. Gaziosmanpaşa için çalışmalarımız gece gündüz devam ediyor.”dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2014, 15:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153