banner171

Gaziosmanpaşa’da asfaltlama çalışmaları tüm hızıyla sürüyor

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçenin çeşitli sokaklarında asfaltlama çalışmalarına tüm hızıyla devam ederken, Hekimsuyu Caddesi’nde ikinci etap ağaçlar da yerlerine dikilerek cansuyuna kavuştu.

Gaziosmanpaşa’da asfaltlama çalışmaları tüm hızıyla sürüyor

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçede yoğun bir asfaltlama çalışması yürütüyor. Aralıksız devam eden asfaltlama çalışmaları kapsamında Mevlana Mahallesi 868 Sokak ile Barbaros Hayrettin Paşa 1190 Sokak finişer ile asfalt kaplama çalışması tamamlandı. Asfaltlama çalışmalarının sürdüğü Meriç Sokak, Karanfil Sokak ve 3. Selvi Sokak asfalt kaplama çalışmaları da tamamlanarak mahalle sakinlerinin hizmetine sunuldu. Gaziosmanpaşa Belediyesi’nce sürdürülen bir başka çalışma ise Hekimsuyu Caddesi’ndeki ağaçlandırma çalışmaları oldu. Hekimsuyu Caddesi’ndeki ikinci etap ağaçlar da dikilerek cansuyuna kavuştu.

Konuyla ilgili bilgi veren Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, “Halkımızın daha iyi şartlarda yaşamasını sağlamak bizim önceliğimizdir. Asfaltlama çalışmaları da hem araç kullanımı, hem de insanlarımızın sokaklardaki rahatlığı için gerekli. İlçemizde bugüne kadar yoğun bir şekilde devam eden asfaltlama çalışmalarımız aralıksız bir şekilde devam edecek” diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2016, 10:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
g okhan
g okhan - 8 yıl Önce

nedense biz hicbirsekilde gormuyoruz kac ayoldu halen talebimize karisilik gelmedi

SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153