banner171

Gaziosmanpaşa’da Baba-Oğul Futsal Heyecanı

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen Baba-Oğul Futsal Turnuvası renkli anlara sahne oldu. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta da turnuvanın heyecanını ailelerle paylaştı.

Gaziosmanpaşa’da Baba-Oğul Futsal Heyecanı

Gaziosmanpaşa'da Baba-Oğul Futsal Turnuvası düzenlendi. Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından spor etkinlikleri kapsamında düzenlenen turnuva aileleri bir araya getirdi. Aynı takımda yer alan babalar ve oğullarının mücadeleleri renkli görüntülere sahne oldu. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta da sahaya inerek baba-oğul futsal heyecanına ortak oldu.

BABALAR VE OĞULLARI AYNI TAKIMDA TER DÖKTÜ

Gaziosmanpaşa Spor Kompleksi'nde düzenlenen turnuvaya 6-10 yaş ve 11-16 yaş kategorilerinde toplam 60 çocuk ve babaları katıldı. Eleme usulü maçlar oynanan turnuvada takımlar şampiyonluk için kıyasıya mücadele verdi. Aileler de tribünden müsabakaları izleyerek çocuklara destek oldu. Final müsabakaları sonucu dereceye girenler kupalarına kavuşurken, Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından tüm yarışmacılara günün anısına madalya verildi. Dostluğun kazandığı turnuvada, çocuklar hafta sonu babalarıyla birlikte güzel vakit geçirmenin keyfini yaşadı.

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2019, 12:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153